Search

Μάνταλου… παρόντος το τρελό πάρτι της Α.Ε.Κ. για την κούπα! – “Ανατριχίλα” στο standing ovation 70.000 κόσμου στον Θρακιώτη captain! (VIDEO)

Η ένταξή του Μάνταλου στην αποστολή της Α.Ε.Κ. για το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (που θα σηματοδοτούσε την επιστροφή του δικεφάλου στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια), προϊδέαζε πως ο Κομοτηναίος αρχηγός της Ένωσης θα έπαιρνε θέση στο χορτάρι εφόσον όλα κυλούσαν βάσει προγράμματος, μετά από περίπου έξι μήνες αποχής, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στις 29/10.

Έτσι κι έγινε. Το χρονόμετρο έδειχνε το 83ο λεπτό, η Α.Ε.Κ. ήταν μπροστά με 2-0 και ο τέταρτος διαιτητής ύψωσε τον φωτεινό πίνακα για την τρίτη αλλαγή του Χιμένεθ. Ο πίνακας έδειχνε το νούμερο 20 και ο Πέτρος Μάνταλος μετά 175 μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων, περνούσε στη θέση του Μάρκο Λιβάγια, με όλο το γεμάτο από εκστασιασμένους φίλους της Α.Ε.Κ. ΟΑΚΑ, να του επιφυλάσσει ένα ανατριχιαστικό standing ovation!

Ο Κομοτηναίος διεθνής επιστρέφει μετά τον δεύτερο πολύ σοβαρό τραυματισμό του, για να είναι αυτός που θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδος για λογαριασμό της Α.Ε.Κ. μετά από 24 χρόνια!

Μνεία στην επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους του αρχηγού της, έκανε φυσικά και η ΠΑΕ Α.Ε.Κ. με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…

http://

 

Πηγή φωτογραφίας: Ιntime

Πηγή video: aek365.gr

Share it