Search

MVP του κυπελλούχου Ελλάδας Π.Α.Ο.Κ. ο Κουμεντάκης – Οι πρώτες του δηλώσεις!

Στην επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, ο διεθνής, πρώην αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δεν κατάφερε απλά να κατακτήσει την πρώτη εγχώρια κούπα που διεκδίκησε , αλλά αναδείχθηκε και MVP του final 4 μετά από ψηφοφορία.

Η συμβολή του Ραφαήλ Κουμεντάκη στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν καταλυτική για την ομάδα του, τόσο στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, όσο και στον τελικό με τον Ηρακλή.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θρακιώτης διεθνής ακραίος ανέφερε πως δεν μετρά η ατομική του διάκριση αλλά η συλλογική, ενώ έκανε μνεία και στον μεγάλο στόχο που έρχεται και δεν είναι άλλος απ’ τη διατήρηση των κεκτημένων, δηλαδή του τίτλου του πρωταθλητή.

«Για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία ο τίτλος του ΠΑΟΚ και όχι η προσωπική μου διάκριση. Παίξαμε δύο τελικούς και δείξαμε ότι δίκαια κατακτήσαμε το Κύπελλο. Νομίζω ότι αυτή η κατάκτηση είναι ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Μπορούμε το νταμπλ».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Κουμεντάκης είναι ο δεύτερος Θρακιώτης που αναδεικνύεται MVP μετά τον Μάριο Γκιούρδα, ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε απ’  την Ομοσπονδία για την προσφορά του στο άθλημα, λίγο πριν την έναρξη του τελικού.

Share it