Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 3η αγωνιστική Play-Off & Play-Out-Pre Game (16:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! 3η αγωνιστική σε Play-Off και Play-Out, σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια να βρίσκονται εν όψει! Πιθανότατα σήμερα θα ξεκαθαρίσουν πολλά τόσο στα play-off όσο και στα play-out, για αυτό και η συγκεκριμένα αγωνιστική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ως η πιο σημαντική της τρέχουσας σεζόν, μέχρι στιγμής! Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 16:30.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Και αφού θυμηθείτε τα όσα έγιναν στα ματς της 2ης αγωνιστικής σε play-off και play-out, μέσα από τον απολογισμό της, πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή ανάγνωση των αγώνων!

Ξεκινάμε από το γήπεδο των Σαπών εκεί όπου η Ελπίδα υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Φουριόζα η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου τις τελευταίες αγωνιστικές, πηγαίνει από νίκη σε νίκη, ενώ έχει σε πολύ καλή φόρμα και τον πρώτο σκόρερ της αλλά και του πρωταθλήματος, Αμέτ Ερκάν. Από την άλλη ο Σπάρτακος μέχρι στιγμής έχει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στα play-off και θα παλέψει σήμερα για να κερδίσει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα.

Στον Κάλχα διεξάγεται το σημερινό ντέρμπυ της πρώτης εξάδας με την Δόξα Γρατινής να υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοσμίου. Την περασμένη εβδομάδα οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Μέγα, ενώ το Κόσμιο πήρε διπλό στους Αγίους Θεοδώρους και ανέβηκε στην κορυφή. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη. Αρκετά κρίσιμο το σημερινό ματς με τον νικητή να αποκτά ένα μίνι προβάδισμα εν όψει της συνέχειας.

Τέλος στον Σώστη, στο κλασσικότερο τοπικό ντέρμπυ του νομού, η τοπική Δόξα αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Μπορεί οι εννιά βαθμοί που χωρίζουν τις δύο ομάδες να ακούγονται αρκετοί, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι το φαβορί, ωστόσο σε ντέρμπυ Σώστη-Ιάσμου δύσκολα χωρούν προβλέψεις.Οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία στα ύψη, όντας στην έναν βαθμό πίσω από την κορυφή, διεκδικούν σήμερα την νίκη, που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Κάλχα μπορεί να τους ανεβάσει στην κορυφή και πάλι. Από την άλλη η Δόξα έχει μέχρι στιγμής δύο ήττες και θα προσπαθήσει σήμερα να κερδίσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει, έστω και με ελάχιστες ελπίδες, ζωντανή στην μάχη του τίτλου.

Μεταφερόμαστε τώρα στα play-out και στο γήπεδο του Πολυάνθου, εκεί όπου θα διεξαχθεί το πιο σημαντικό ματς από το σημερινό τους πρόγραμμα. Ο Κομψάτος Πολυάνθου τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, σε ένα ματς που ο ηττημένος ουσιαστικά χάνεται και ο νικητής μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική, που διήνυσαν την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί για όσα έγιναν στο ματς με τον Σπάρτακο, επιστρέφουν σήμερα στην φυσική τους έδρα, την οποία επιθυμούν να εκμεταλλευτούν και να πλησιάσουν τις θέσεις παραμονής. Απέναντί τους ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που τρέχει ένα κάκιστο συνεχόμενο σερί από ήττες και ουσιαστικά το σημερινό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως το ματς της χρονιάς. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα πολύ συναρπαστικό ματς.

Στο ουδέτερο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, η Μεσσούνη φιλοξενεί τον Ορφέα Ξυλαγανής. Για τους μπλε το σημερινό ματς είναι ένα από τα τελευταία τους χαρτιά στην κούρσα της παραμονής. Ο Ορφέας από την άλλη μπορεί να βρίσκεται στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο θα προσπαθήσει να πετύχει άλλη μια νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πριν την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Τέλος στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου, η τυπικά γηπεδούχος Αναγέννηση Παγουρίων φιλοξενεί τον Ορφέα Στρύμης. Πρόκειται για δύο ομάδες που αυτή την στιγμή έχουν μαξιλαράκι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τους δύο, αφού ο χαμένος ενδέχεται να μπλεχτεί σε περιπέτειες, ενώ ο νικητής θα κάνει σημαντικό βήμα παραμονής.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

PLAY-OFF

Ελπίδα Σαπών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Δόξα Γρατινής-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

 

PLAY-OUT

Κομψάτος Πολυάνθου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

ΑΟ Μεσσούνης-Ορφέας Ξυλαγανής

Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Στρύμης

 

Share it