Search

Στην Θεσσαλονίκη οι Νέοι, εντός η αυλαία της κανονικής περιόδου για τους Έφηβους της Ξάνθης!

Διπλή δράση θα έχουμε το σαββατοκύριακο για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, με τους Νέους της Ξάνθης να αγωνίζονται στην Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ και τους Έφηβους της Ξάνθης να υποδέχονται την Λάρισα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περίοδου

Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων η Κ-20 της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 21 Απριλίου (15:30) στο αθλητικό κέντρο Lolas, την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς μετά από 26 παιχνίδια. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αστέριος Μπαλασας (Παπαδόπουλος – Παπαδοπούλου) της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Μία μέρα αργότερα η πρωτοπόρος της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Εφήβων, Ξάνθη υποδέχεται την Κυριακή 22 Απριλίου στις 13:00 στο αθλητικό της κέντρο, την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας στο φινάλε της κανονικής περιόδου στο φετινό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή έχουν 55 βαθμούς μετά από 23 αγώνες και θέλουν να τερματίσουν πρώτοι στον Β’ Όμιλο, πριν το final four που θα γίνει στο Αγρίνιο.  Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Γκοντόλιας – Εμίν Κεχαγιά) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it