Search

Οι δηλώσεις Λουτσέσκου για το ματς κόντρα στην Ξάνθη και τον τελικό του Κυπέλλου με ΑΕΚ!

Τελικό ανάμεσα στις δύο καλύτερες ελληνικές ομάδες χαρακτήρισε αυτόν του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισε τις δύο φιναλίστ εντελώς διαφορετικές ομάδες, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην πρώην ομάδα του, και πως θα είναι τα συναισθήματα του κόντρα στην Ξάνθη.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη Nova για: 

-τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: «Εύχομαι να έχει ο σύλλογος μια πολύ καλή χρονιά και πολλά χρόνια επιτυχιών».

-το αν η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου είναι ένα δώρο προς τον πρόεδρο:«Το δώρο πρέπει να είναι ένα φανταστικό τέλος στη σεζόν».

-τον τελικό με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για τον ΠΑΟΚ να είναι για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό. Είμαστε ευχαριστημένοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει, αλλά θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, που όμως παίζουν τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο. Ο τελικός είναι μια γιορτή, μια ξεχωριστή κατάσταση για όλους και για τους φιλάθλους».

-την έδρα του τελικού Κυπέλλου: «Για μένα δεν είναι πρόβλημα ότι ο τελικός θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ».

-το αν ήθελε την ΑΕΚ αντίπαλο στον τελικό: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι το ποδόσφαιρο, ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα ματς αν δεν σέβεσαι τον αντίπαλο και δεν έχεις προετοιμαστεί καλά. Είδαμε ότι η Μαν. Γιουνάιτεντ έχασε από την τελευταία ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Κι αν παίζαμε με τη Λάρισα θα ήταν ωραία η ατμόσφαιρα, γιατί είναι μια ποδοσφαιρική πόλη με πολύ κόσμο. Πιστεύω πως αυτός ο τελικός είναι ο πιο σωστός, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Εννοώ ότι είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα φέτος. Πρέπει να συγχαρούμε τη Λάρισα για την πορεία της στο θεσμό».

-τα συναισθήματά του για το ματς με την Ξάνθη: «Δεν θα τους καλωσορίσω (γέλια). Θα είναι δύσκολο ματς, γιατί εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη και για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για την Ξάνθη επειδή διεκδικεί θέση στην Ευρώπη. Στο τέλος του αγώνα μπορώ να τους χαιρετίσω, αλλά μέχρι τότε είναι εχθροί μου».

-την κατάσταση των τραυματιών: «Τις περισσότερες πιθανότητες για να είναι στην αποστολή έχει ο Μαλεζάς».

Share it