Search

Νίκησε το 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής και πέρασε στον τελικό των Σχολικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης!(+pics)

Με άνεση προκρίθηκε στον τελικό της Περιφέρειας των Σχολικών Λυκείων η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης που επικράτησε με 5-0 του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής στον αγώνα που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης, στον τελικό της Περιφέρειας η ομάδα της Ξάνθης θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη το νικητή του ζευγαριού Δράμας-Έβρου.

Στα του αγώνα η ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης αποτελούμενη κατά βάση απο παιδιά της Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα επιβάλλοντας απο τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα τον ρυθμό τους. Στο 14′ ο Πατσιώρας έκανε το 1-0 για τους ξανθιώτες με τον Τσιτσεκίδη πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0, ενώ στο 31′ ο Ιωάννου διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ηλία Καραλίδη συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς, με τον Ιωάννου στο 46′ και τον Γκασιμπαγιαζίδη στο 50′ να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Τον αγώνα διεύθυνε ο Σαράντης Πανταζής με βοηθούς τους Σωκράτη Αγγελακόπουλο και Γιώργο Χρυσέλη.

2ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ: Ζουρνατζίδης, Γκασιμπαγιαζίδης(50′ Δημητριάδης), Ιωάννου(53′ Καράμπελας), Θεοφυλάκης, Πατσιώρας, Γράβας(54′ Σαμαράς), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης, Γκίκα, Μολώνης

2ο ΓΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Ράπτης, Γεωργίου, Πετρίδης(36′ Αραμπατζής), Κραβαρίτης, Χατζηιωαννίδης, Αφεντουλίδης, Ζησίδης(5′ λ.τ. Παρασκελίδης), Παπάζογλου, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Παύλου

Share it