Search

Στις 20 Μαΐου το «KomoRun 2018»!

Ο «KomoRun», το δρομικό γεγονός που έβαλε δυναμικά την Κομοτηνή στον «χάρτη» του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, επιστρέφει, για τρίτη συνεχή χρονιά, για να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες δρομείς και να επιβεβαιώσει την καθιέρωσή του ως θεσμού για τον τόπο μας.

Ως γνωστόν, ο «KomoRun» περιλαμβάνει έναν Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21.000 μέτρων και έναν δρόμο Μαζικής Συμμετοχής 5.000 μέτρων, ενώ οι διαδρομές του είναι ανοικτές και φιλικές σε όλους όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος, ανεξαρτήτου ηλικίας, και σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν Α.μεΑ..

Το μεγάλο ραντεβού για τον 3ο KomoRun – Αστικά Κομοτηνής 2018 είναι την Κυριακή, 20 Μαΐου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν από τώρα τη συμμετοχή τους www.komorun.gr. Το κόστος εγγραφής για τον Ημιμαραθώνιο είναι 15 ευρώ, ενώ για τον αγώνα των 5 χλμ. είναι 5 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Όσοι δρομείς τρέξουν τα 21χλμ μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν και στα 5χλμ (απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική εγγραφή εκ νέου με την επιλογή διαδρομής των 5χλμ).

Οι υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου και του ΕΚΑΒ, συμμετέχουν δωρεάν αποκλειστικά στην διαδρομή των 21χλμ.

Οι δρομείς ηλικίας κάτω των 18 ετών συμμετέχουν δωρεάν

Οι φοιτητές συμμετέχουν δωρεάν αποκλειστικά στον αγώνα των 5χλμ

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι και την Κυριακή 13 Μαΐου!

Για την επιτυχή διοργάνωση του KomoRun 2018 θα συνεργαστούν και φέτος ο Δήμος Κομοτηνής, δια της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δ.Π.Θ. και ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ΗΡΟΔΙΚΟΣ.

Share it