Search

Διπλός θρίαμβος για τον ξανθιώτικο στίβο, στο βάθρο των νικητών του Σχολικού οι Παπουτσόγλου και Δομάσης!(pics)

Ιδανικά κύλησε η πρώτη ημέρα της τελικής φάσης του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων που διεξάγεται στο Σχηματάρι, με τους Μιχάλη Παπουτσόγλου και Γιάννη Δομάση να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών κερδίζοντας πέρα απο μετάλλια και της ευεργετικής διάταξης για τους διακεκριμένους αθλητές και πριμοδοτείται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτoβάθμια εκπαίδευση .

Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Παπουτσόγλου μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στον προκριματικό(θυμηθείτε ΕΔΩ), έκανε ακόμη έναν σπουδαίο αγώνα και με νέο ατομικό ρεκόρ τερμάτισε σε δεύτερος με 21,93 σε έναν καταπληκτικό αγώνα, οπού ο μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης έχασε στο νήμα απο τον Σπύρο Δουκατέλη του 4ου ΓΕΛ Κέρκυρας που τερμάτισε με 21,86. Έτσι ο πρωταθλητής του Διομήδη Ξάνθης κέρδισε 8% μοριοδότηση για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτoβάθμια εκπαίδευση  για σχολή της επιλογής του και το 20% για ΤΕΦΑΑ.

Ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Γιάννης Δομάσης, με τον μαθητή του ΓΕΛ Αβδήρων να τερματίζει στην τρίτη θέση στην Σφαιροβολία με βολή στα 15,86. Ο πρωταθλητής του Διομήδη Ξάνθης κέρδισε  7% μοριοδότηση για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτoβάθμια εκπαίδευση  για σχολή της επιλογής του και το 20% για ΤΕΦΑΑ. Πρώτος στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας αναδείχτηκε ο Ιάσων Μαχαίρας του 3ο ΓΕΛ Ηλιούπολης με βολή στα 20,05. Και δεύτερος ο Δημήτρης Κοτσιάκος του ΓΕΛ Λουτρακίου με 16,53.

Υπερήφανος για την παρουσία των αθλητών του ήταν και ο συνοδός των δύο μαθητών, και προπονητής τους στον Διομήδη Ξάνθης, Δημήτρης Παρασκευόπουλος.

Share it