Search

Στο βάθρο των νικητών οι ποδηλάτες του Θράκα Ιππέα στην Ιερισσό Χαλκιδικής (photos)

Για τρίτη συνεχόμενη φορά διεξήχθη το πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου βορείου Ελλάδος στην Ιερισσό, στην πανέμορφη Χαλκιδική.

Διαρκείς επιθέσεις, έντονες εναλλαγές ρυθμού, συνεχές κυνηγητό της πρώτης θέσης, δυνατές ανηφορο-κατηφόρες, ατέλειωτες ευθείες ήταν τα κύρια σημεία της διαδρομής των ~100 χλμ. Άτυχες στιγμές πτώσεων και με τον νικητή να κρίνεται στο σπριντ στα τελευταία μέτρα και την αγωνία στο κατακόρυφο δώσανε τη τελική πινελιά στην άγρια ομορφιά που χαρακτηρίζει το άθλημα της ποδηλασίας.

Ο Θράκας Ιππέας Κομοτηνής έχασε τη πρώτη θέση στις λεπτομέρειες, όχι άδικα όμως αφού η δυνατή ομάδα 1000 Dentra Cycling Team κατάφερε να οδηγήσει τον ικανότατο αθλητή της Κωνσταντινίδη Κώστα στη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η 2η, 3η, 5η και 6η θέση που κατέλαβαν οι Θράκες Ιππείς αποδεικνύει τη δύναμη της προσπάθειας, το φιλότιμο του αγώνα και το ομαδικό πνεύμα που διακατέχει τους αθλητές του συλλόγου.

Ο Θράκας Ιππέας ευχαριστεί θερμά τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ΕΠΣΜΑΘ, τους εθελοντές και όλους όσους συμμετείχαν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα.

Share it