Search

Ο απολογισμός της 23ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 26 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Βιστωνίδα Κοπτερού που νίκησε τον ΑΠΣ Πανθρακικό στο μεταξύ τους ντέρμπυ, Αετός Μίσχου και ΑΟ Μύστακας δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα κόντρα στον Πόντο Κομοτηνής και την ΑΕ Κομοτηνής αντίστοιχα, ενώ με το διπλό έφυγε το Ατσάλι Αρχοντικών από το Αγιοχώρι.

Αετός Μίσχου-Πόντος Κομοτηνής 5-1

Με 5-1 νίκησε τον Πόντο Κομοτηνής ο Αετός Μίσχου, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα και παρέμεινε έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Γιλτίδης (2), Χαμζά Εμρέ, Μουσταφά Μουσταφά και Μουσταφά Ισμαήλ, ενώ το τέρμα του Πόντου σημείωσε ο Γεωργιάδης.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Ατσάλι Αρχοντικών 3-6

Σε ένα ματς με πλούσιο θέαμα το Ατσάλι Αρχοντικών επικράτησε με 3-6 του ΑΣ Αγιοχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στην ανάπαυλα με το υπέρ τους 1-3 χάρη στα τέρματα που είχαν πετύχει οι Τιρνάζ Ριτβάν, Κουρτ Βεϊσέλ και Χοτζάογλου Ιρφάν, με το Αγιοχώρι να είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος το Ατσάλι έκανε το 1-4 με τον Χαντζή Ρετζέπ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-4, αλλά στην συνέχεια, Κιουτσούκ Μουσταφά και Κουρτ Βεϊσέλ, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σημείωσαν το τελικό 3-6.

ΑΟ Μύστακας-ΑΕ Κομοτηνής 5-2

Μια νίκη μετά από αρκετό καιρό πανηγύρισε ο Μύστακας που επικράτησε με 5-2 της ΑΕ Κομοτηνής και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Δάγκος και Παύλου.

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΠΣ Πανθρακικός 3-1

Στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής η Βιστωνίδα Κοπτερού νίκησε με 3-1 τον ΑΠΣ Πανθρακικό και βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκόγκο, ο Γρηγοριάδης ισοφάρισε προσωρινά, ο Ντουμπάν Οζάν έκανε το 2-1 και ο Γκόγκος με το δεύτερο τέρμα του έγραψε το τελικό 3-1.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 0-3 α.α.

Ηρακλής Σαπών-Ελπίδες Κομοτηνής 3-0 α.α.

ΑΟ Φαναρίου-Νέα Δόξα Υφαντών 3-0 α.α.

Ρεπό: Ένωση Ασωμάτων

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 23 αγωνιστικές!

Share it