Search

Απέκλεισε με ανατροπή το Κολλέγιο Θεσ/νίκης και παίζει με Σκύδρα την πρόκριση στο Final 4 το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης!

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε πριν λίγο το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξ/πολης, επικρατώντας 2-1 σετ με ανατροπή του Κολλέγιου Θεσσαλονίκης στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Πλέον με νίκη επί της Σκύδρας την ερχόμενη Πέμπτη σε ματς που θα γίνει και πάλι στην Αλεξανδρούπολη, το 3ο ΓΕΛ προκρίνεται στο Final 4 του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ.

Η ομάδα του Έβρου ξεκίνησε κάπως «μουδιασμένα» το ματς και έχασε το 1ο σετ με 21-25. Στο 2ο σετ όμως οι παίκτες των Γκαρνέτα & Τσουλκανάκη έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και έφτασαν στην ισοφάριση με 25-19. Στο 3ο σετ έγινε η μεγάλη ανατροπή. Παρ’ όλο που το 3ο ΓΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-6 & 4-9, κατάφερε να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι. Στο 8-9 ο Βαφειάδης πήγε στο σερβίς και δεν έφυγε από εκεί πριν τελειώσει το ματς, με το σχολείο της Αλεξ/πολης να επικρατεί με 15-9 και να παίρνει τη νίκη.

Έτσι, το 3ο ΓΕΛ είναι πλέον μία νίκη μακριά από την πολυπόθητη πρόκριση στο Final 4. Αξίζει να σημειωθεί ότι η στήριξη των συμμαθητών των παιδιών του 3ου ήταν απίστευτη με την μεγάλη κερκίδα να είναι γεμάτη.

 

Τα σετ: 21-25, 25-19, 15-9

3ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης: Παπάζογλου, Βαφειάδης, Μορφίνης, Γκοτοβός, Πιτακούδης, Ραπτόπουλος, Γκιδίκας, Ποιμενίδης, Δημητριάδης, Φωτακίδης, Χατζίδης, Ανδραβίζος, Αλεξάκης, Μύρος.

Κολλέγιο Θεσ/νίκης: Στεφανίδης, Καλλέργης, Λιούτας, Φραγκουλίδης, Τερζής, Κονιόρδος, Κάνιουρας, Παυλίδης, Καλαγασίδης, Σδραυκάκης, Εξηνταβελόνης, Παυλίδης, Μωραϊτόπουλος.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ματς.

Share it