Search

Photos: Φιλική νίκη για την μεικτή Regions της ΕΠΣ Ξάνθης στο δυνατό τεστ με Ορφέα Ξάνθης

Με πρωταγωνιστή τον Πάρη Κοτόπουλο που σκόραρε δύο τέρματα και κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης η μεικτή ομάδα Regions της ΕΠΣ Ξάνθης κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΑΟΞ τον Ορφέα Ξάνθης με 4-2.

Ο Ενωσιακός τεχνικός είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Ορφέας Ξάνθης, ενώ είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση και των παικτών του Ορφέα που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας του αλλά αποτελούν μέλη της μεικτής όπως οι Ρούφος, Καραγκιόζης, Χακή Τζαμπάζ, Μπουνταγκίδης, Χίντ Ιμέρ, Χαλίλ  Ιμπράμ.

Στα του αγώνα η ομάδα του Ορφέα προηγήθηκε με τέρμα του Γιάννη Καραγκιόζη, με τον Στέλιο Τουργαίδη να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Κοτόπουλος για το 1-1, με τον επιθετικό του Αβάτου να σκοράρει για το 1-2. Με την είσοδο του στο ματς το 1-3 έκανε ο επιθετικός του Εχίνου Εγιούπ Χατζηχασάνογλου, με τον Τορομανίδη να μειώνει σε 2-3 και τον Κοτόπουλο να σκοράρει ξανά για το τελικό 4-2 υπέρ της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Μακράκης, Τορομανίδης, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Γ., Χαλίλ Ιμπράμ, Ξαντινίδης, Χίντ Ιμέρ, Πασχαλάκης

ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ:Μουαρέμογλου, Τζαρτάκης, Κυριαζίδης, Γκιουνγκιόρ, Σαρηγιαννίδης Αλ., Δογανίδης, Κατσής, Τουργαίδης Στ., Λαζαρίδης, Σαρηγιαννίδης Π., Κοτόπουλος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Καζάκης, Χατζηχασάνογλου και Κοτζάκελης

Share it