Search

Photos: “Εξάσφαιρο” παραμονής για την ΑΕ Ξάνθης κόντρα στην Κεντητή!

Ντέρμπι παραμονής στα…χαρτιά αποδείχτηκε το παιχνίδι της ΑΕ Ξάνθης με την Κεντητή για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, με την ΑΕΞ να “διαλύει” τον αντίπαλο της με 6-0 πετυχαίνοντας μάλιστα τα πέντε γκολ στο πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της, σημειώνοντας πέντε γκολ ενώ είχε επίσης δύο δοκάρια αλλά και αρκετές ακόμα ευκαιρία για γκολ απέναντι στην Κεντητή που έδειχνε να τα έχει χαμένα.

Η ΑΕΞ μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 7′ άνοιξε το σκορ με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ του Μάνου Χαραλαμπίδη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το ωραίο σουτ του Χατζηπατέρα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε έχοντας δοκάρι σε κεφαλιά του Καδήρ Κεχαγιά στο 27, δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Δομπράκη να σταματά σουτ του Χαραλαμπίδη ενώ η ΑΕΞ είχε δοκάρι και στο 32′ σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μιχάλη Μαλαδένη.

Τελικά η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 35′ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Τοπουζίδης έκανε το 3-0, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρος Χαραλαμπίδης και Μιχάλης Μαλαδένης σκόραραν για το 5-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος και λόγω του σκορ ήταν λογικό να πέσει αρκετά ο ρυθμός, με ουσιαστικά ότι αξιοσημείωτο συνέβη να έγινε στο διάστηκα 46-55, οπού στο 47′ μετά απο σέντρα του Μιχάλη Μαλαδένη ο Σαδουλάχ στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 6-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, ενώ στο 55′ ο Χατζηπατέρας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕ Ξάνθης έκανε πολύ μεγάλο βήμα παραμονής καθώς ξέφυγε στο +6 απο την Κεντητή ενώ παράλληλα έχοντας την επόμενη αγωνιστική παιχνίδι με το Κουτσό έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο. Απο την άλλη η Κεντητή έχει μπροστά της μέχρι το φινάλε τρία εντός έδρας ματς οπού αν θέλει να σωθεί πρέπει να τα κερδίσει όλα αρχής γενομένης απο το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Μαγικού.

Διαιτητής του αγώνα των Πηγαδίων ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Γιώργο Καραλευθέρη.

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Μαλαδένης): Μεμέτογλου, Μαλκότς, Μπάτζιος, Χιώτης, Καδρή Κεχαγιά, Τοπουζίδης(62′ Σεπετζή), Μαλαδένης Μιχ.(59′ Ελευθεριάδης), Τσούλφας, Χαραλαμπίδης(73′ Κιούρτ), Καραγιάννης(46′ Μαλαδένης Βαγγ.), Χατζηπατέρας

ΚΕΝΤΗΤΗ: Δομπράκης, Καραοσμάν, Σαδουλάχ, Ιζέτογλου, Σελάτογλου(62′ Τζαφέρ), Γιουσούφογλου, Αχμέτογλου, Τεφίκογλου, Αμέτογλου, Τζελίπογλου(15′ Αρίφογλου, 68′ Ρασίτογλου), Αδέμογλου(27′ Ισμέτογλου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it