Search

Ο Ράσταβατς ετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Ρωσίας! Το ταξίδι στην Αγγλία και οι μεγάλες συναντήσεις!(+pics)

Η Ξάνθη κάνει εξαιρετική χρονιά. Με χαμηλό μπάτζετ είναι στην 5η θέση της Super League ύστερα από 27 αγωνιστικές και μένουν τρία παιχνίδια για να φανεί εάν εντέλει μείνει στην τιμητική θέση που υπό προϋποθέσεις χαρίζει ευρωπαϊκή έξοδο.

Ο Σέρβος προπονητής δούλεψε σκληρά, έχει οδηγήσει σε αυτή τη θέση τους Θρακιώτες και ανταμείφθηκε, καθώς ως γνωστόν το καλοκαίρι θα είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου της εθνικής Σερβίας, που έχει κατακτήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο 45χρονος τεχνικός τις μέρες του Πάσχα δεν πήγε για ξεκούραση στην πατρίδα του, αλλά εν μέσω υποχρεώσεων με την Ξάνθη, συνέχισε την προετοιμασία για το Μουντιάλ που αρχίζει τον Ιούνιο. Ταξίδεψε στην Αγγλία και επισκέφθηκε παίκτες, γήπεδα και διοικούντες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρίσταλ Πάλας, Φούλαμ και Σαουθάμπτον. Οι επιλογή του να δει αυτές τις ομάδες, δεν ήταν τυχαία.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει ο Νέμανια Μάτιτς (στην κεντρική φωτο με τον Ράσταβατς), στην Κρίσταλ Πάλας ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, στη Φούλαμ που διεκδικεί άνοδο στην Premier League προπονητής είναι ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς και στράικερ ο Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, ενώ στη Σαουθάμπτον παίζει ο Ντούσαν Τάντιτς. Όλοι αυτοί Σέρβοι, που φυσικά θα είναι στην αποστολή της εθνικής για το Παγκόσμιο.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε επαφή με όλους αυτούς, αλλά και με τον γυμναστή της Γιουνάιτεντ, Κάρλος Λαλίν, συνεργάτη του Ζοζέ Μουρίνιο. Μίλησε με τον τεχνικό της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χόντσον, παρακολούθησε το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στη Σίτι και στη Γιουνάιτεντ, αλλά και τις προπονήσεις αυτών των σημαντικών ομάδων στο Νησί.

Share it