Search

Η Βικτόρια Φιλιππούπολης από τη Βουλγαρία την 1η θέση στο 3ο Βαλκανικό τουρνουά του Άθλου

Τελείωσε το 3ο Βαλκανικό τουρνουά βόλεϊ (κάτω των 15 ετών) που διοργάνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας με την συμμετοχή των ομάδων του Έβρου Σουφλίου, του ΑΟΝ Αργυρούπολης, της Βικτόρια Φιλιππούπολης (Βουλγαρία), της Οκ Νις (Σερβία) και φυσικά του Άθλου Ορεστιάδας αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε όλους.

Ήταν ένα τριήμερο με πολύ βόλεϊ (συνολικά διεξήχθησαν 10 αγώνες) με τους νεαρούς αθλητές όλων των ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να γίνονται συναρπαστικά παιχνίδια. Από τις κερκίδες του νέου κλειστού γυμναστηρίου Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ πέρασαν πάνω από 200 φίλαθλοι αυτό το τριήμερο.

Οι νεαροί παίκτες του Άθλου Ορεστιάδας κατάφεραν να πάρουν την 2η θέση με 6 βαθμούς (με καλύτερο συντελεστή στα σετ 5-4 ) στο τουρνουά κερδίζοντας στον τελευταίο αγώνα την ομάδα από την Σερβία με 2-0 σετ.

Την πρώτη θέση πήρε η εμφανώς καλύτερη ομάδα της Βικτόρια Φιλιππούπολης από την Βουλγαρία με 8 βαθμούς χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Οκ Νις από την Σερβία με 6 βαθμούς και με συντελεστή στα σετ 4-4 με τον Έβρο Σουφλίου να ισοβαθμεί επίσης με 6 βαθμούς αλλά συντελεστή 4-6 στα σετ οπότε βρέθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και στην 5η θέση καταγάγει η ομάδα της Αργυρούπολης από την Αθήνα με 4 βαθμούς.

Όλοι οι αθλητές των ομάδων δήλωσαν ικανοποιημένοι από το επίπεδο των αγώνων και έμειναν ευχαριστημένοι από τις εμπειρίες που αποκόμισαν και οι υπεύθυνοι των ομάδων δήλωσαν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία και το επίπεδο της διοργάνωσης.

Τέλος υπήρξαν βραβεύσεις στις κατηγορίες του καλύτερου επιθετικού με τον Βούλγαρο Garkov της Βικτόρια να παίρνει το βραβείο, του καλύτερου υποδοχέα με τον Σέρβο Stogianovits να κερδίζει το βραβείο, του καλύτερου λίμπερο με τον αθλητή του Έβρου Σουφλίου Μουχταρίδη να κερδίζει αυτό το βραβείο και MVP του τουρνουά να αναδεικνύεται ο Βούλγαρος Garkov της Βικτόρια.

Τις βραβεύσεις έκαναν η αθλήτρια Καρδαμανίδου Μαρία, οι έφοροι του Άθλου Ορεστιάδας Μουρλίδης Παναγιώτης και Κιλούδης Ευστράτιος, ο πρόεδρος του Άθλου Ορεστιάδας κος Τσολακίδης Γεώργιος και ο πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔ Ορεστιάδας κος Μπαρμπούδης Αλέξανδρος.

Από την πλευρά της διοίκησης του Άθλου Ορεστιάδας θέλουμε να συγχαρούμε τον προπονητή μας Χουσίδη Θεόδωρο και τους αθλητές του τμήματος του για αυτήν την επιτυχία η οποία δείχνει ότι ένας νέος σύλλογος όπως είναι ο Άθλος Ορεστιάδας δουλεύει στις αναπτυξιακές ηλικίες και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει όπως η περσινή 3η θέση στο 2ο Βαλκανικό τουρνουά που είχε γίνει στην Ορεστιάδα τον Απρίλιο 2017 αλλά και η 2η θέση στο τουρνουά που έλαβε μέρος ο Άθλος στο Μπουργκάζ της Βουλγαρίας τον Μαϊο 2017 με προπονητή επίσης τον Χουσίδη Θεόδωρο.

Στις κερκίδες του νέου κλειστού βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βοηθός προπονητή της εθνικής παίδων και προπονητής του Έβρου Σουφλίου κος Μούχλιας Νικόλαος, ο πρόεδρος του Έβρου Σουφλίου κος Βλασακούδης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Α.Ο.Νεάς Βύσσας κος Βλασακίδης Αναστάσιος και ο βοηθός προπονητή της Βύσσας Κος Νεράτζης Δημήτριος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Άθλου Ορεστιάδας Κος Τσιακμάκης Παναγιώτης, αθλητές της ανδρικής ομάδας του Άθλου Ορεστιάδας και η αθλήτρια Καρδαμανίδου Μαρία.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά είναι τα παρακάτω:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/4/2018

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 1-2 (34-32,30-32,15-17)
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΟΚ ΝΙΣ 0-2 (18-25,19-25)
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠ/ΛΗΣ 0-2 (4-25,11-25)

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/4/2018

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-0 (25-16,25-19)
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ- ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠ/ΛΗΣ 0-2 (15-25,16-25)
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΚ ΝΙΣ 0-2 (16-25,21-25)
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠ/ΛΗΣ 0-2 (19-25,10-25)

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/4/2018

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠ/ΛΗΣ – ΟΚ ΝΙΣ 2-0 ( 25-21,25-17)
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-ΑΟΝΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-1 (23-25,25-18,15-10)
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ- ΟΚ ΝΙΣ 2-0 (25-16,26-24)

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) 8 (8-0)
2. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 6 (5-4)
3. ΟΚ ΝΙΣ (ΣΕΡΒΙΑ) 6 (4-4)
4. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 6 (4-6)
5. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 4 (1-8)

Οι ευχαριστίες του Άθλου:

«Από την πλευρά του Άθλου Ορεστιάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους όλων των ομάδων που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και έλαβαν μέρος στο τουρνουά και τους παρακάτω για την βοήθεια τους στην αρτιότερη διοργάνωση του τουρνουά, τον προπονητή Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς χάρη στον οποίο η ομάδα του Οκ Νις από την Σερβία αποδέχθηκε την πρόσκληση να συμμετέχει στο τουρνουά, τους διαιτητές του ΣΥΔΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, τους ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ του Ερυθρού Σταυρού, τους ανθρώπους του madradio107 για την μουσική επιμέλεια.

Επίσης τους χορηγούς του τουρνουά οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα να καλυφθούν τα έξοδα. Αξίζει να αναφερθούμε ότι εκτός των φιλάθλων του Άθλου Ορεστιάδας και του Έβρου Σουφλίου που έδωσαν το παρόν στις κερκίδες του νέου κλειστού και στους φιλάθλους του ΑΟΝ Αργυρούπολης που ήρθαν στην Ορεστιάδα από την Αθήνα για να στηρίξουν τους αθλητές τους».

Δείτε φωτογραφίες:

Share it