Search

Η ανασκόπηση και το ευχαριστώ του Αρίωνα Ξάνθης για την μαγική πορεία των Παίδων του συλλόγου στις 6 καλύτερες ομάδες της χώρας!

Την δική τους ανασκόπηση για την εκπληκτική πορεία των Παίδων του συλλόγου έκαναν που προκρίθηκαν στα τελικά του Πανελλήνιο πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ, έκαναν οι ιθύνοντες του Αρίωνα Ξάνθης που παράλληλα ευχαρίστησαν σε όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλλαν με τον τρόπο τους σε αυτή την επιτυχία

Αναλυτικά:

ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ Ο «ΑΡΙΩΝ» ΞΑΝΘΗΣ
• Οι 5 ημέρες της επιτυχίας (ανασκόπηση)
________________________________________

Η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης πανηγυρίζει την 1η θέση στα προκριματικά Β΄ φάσης στο Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα, που οδηγεί απευθείας στο final six (20-24/06/18). 
Αξίζουν δυο λόγια για το ιστορικό :

• Το εισιτήριο

Ο ΓΑΣ Αρίων τερματίζει 2ος στην σαιζόν και αντιμετωπίζει τον ΓΑΣ Κομοτηνής. Συνεχίζει κόντρα στην Ένωση Καβάλας, που κερδίζει στην Νικήσιανη. Ο τελικός ΕΚΑΣΑΜΑΘ εξελίσσετε σε διαφήμιση του μπάσκετ στην Ελευθερούπολη, νικώντας τον Αστέρα Καβάλας.

• Προετοιμασία για Θεσ/νίκη

Η προετοιμασία έχει την υπογραφή του προπονητή Γιάννη Θερμού. Με πολυδιάστατες χρήσιμες πληροφορίες και σωστή κινητικότητα, καταφέρνει (όπως αποδείχτηκε) να «διαβάσει» κάθε αντίπαλο, με φανερά αποτελέσματα.

• Πρεμιέρα με Βέροια

Το άγχος της έναρξης ξεπερνιέται εύκολα απέναντι στην πολύ καλή Βέροια, εκπρόσωπο της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο ΑΡΙΩΝ δείχνει ποιος είναι και τελειώνει με 70-36.

• Συνέχεια με Αγρίνιο

Ο εκπρόσωπος της Δυτ. Ελλάδας «Άλφα Αγρινίου» στον δρόμο των Ξανθιωτών που χρησιμοποιούν και πάλι όλο το ρόστερ δείχνοντας ότι μπορούν να κρατήσουν τη διαφορά του αγώνα. Απόδειξη το 70-37.

• Πρόωρος «τελικός»

Οι «αήττητοι» συναντιούνται. Ο «Πρωτέας» Γρεβενών διαθέτει την ελίτ της Δυτ. Μακεδονίας, αλλά ο ΑΡΙΩΝ έχει λύσεις και ουσία ως το τέλος. Το υποδειγματικό στήσιμο τακτικής γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των Ξανθιωτών (55-50).

• Σεβασμός για τα Τρίκαλα

«Είσαστε πανάξια η καλύτερη ομάδα του τουρνουά» δήλωσε ο προπονητής του «Αίολου» Τρικάλων και συνέχισε : «Εκτός από καλό μπάσκετ, παίζετε καθαρά και τίμια». Από την «μπασκετούπολη» των Τρικάλων, με την αναγνωρισμένη αθλητική ιστορία (69-47)

• Φινάλε με Χαλκιδική

Με fair play ο ΑΡΙΩΝ τελειώνει και τυπικά τα προκριματικά, χειροκροτώντας με τον τρόπο την προσπάθεια του αδύναμου Πευκοχωρίου Χαλκιδικής (τελικό 62-36). Ο ΑΡΙΩΝ αποχαιρετά την Θεσ/νίκη από την 1η θέση, με τους παίκτες να πετούν ψηλά τον προπονητή.

Ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης ευχαριστεί :

– Το «αδερφοποιημένο» σωματείο του ΑΡΙΩΝ Σταυρούπολης
– Τους γονείς και φιλάθλους που παρευρέθησαν
– Τις συγχαρητήριες ανακοινώνεις συλλόγων και προσώπων
– Τον ΣΑΠΚ Νεάπολης και τον υπεύθυνο κ. Θωμά Χάρμπαλη
– Τα ΜΜΕ και τους αθλητικογράφους της Ξάνθης
– Όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία

Share it