Search

Πρωτιά για το Προπαιδικό της Νίκης Απαλού στο Golden Cup στη Θεσσαλονίκη! (photos)

Την 1η θέση κατέκτησε το Προπαιδικό της Νίκης Απαλού στο 8ο Πασχαλινό Acadimies Golden Cup στη Θεσ/νίκη.

Στον τελικό της διοργάνωσης η ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά από την Αλεξανδρούπολη επικράτησε 3-0 του Μ. Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης.

Τη 2η θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος και την 3η η Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων.

Συνολικά 32 τμήματα, 14 σύλλογοι, και 500 παιδιά σε 2 αθλητικά κέντρα, πλαισίωσαν το Golden Cup, το οποίο «άνοιξε» τις πύλες του την Τετάρτη 11/4 κι έριξε αυλαία το Σάββατο 14 στη Θεσσαλονίκη.

Το τουρνουά διοργάνωσε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας ΟΑΣΠΕ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, κι άλλων σημαντικών φορέων.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ στα αθλητικά κέντρα Planet FC και Joga Bonito ήταν οι εξής:

Κεντρική Σχολή Ρέντη ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέας Αρτάκης Χαλκίδας, Απόλλων Πόντου, Αχιλλέας Περαίας, Εθνικός Πυλαίας, Bebides 2000, Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης, Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης (Ακαδημία Λογαράς), Ολυμπιακός Βόλου, Σχολή Ολυμπιακού Θεσσαλονίκη, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΠΑΟΝΕ, Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων Αττικής.

Οι περισσότεροι από 500 εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας γεννημένοι από το 2003 ως και το 2010 αξιοποίησαν στο έπακρο τις καιρικές συνθήκες που θύμισαν καλοκαίρι, καθώς και την ευκαιρία να παίξουν και να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού σε ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών που είχε μόνο κερδισμένους.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων της τελικής φάσης, ακολούθησαν οι βραβεύσεις, και δόθηκαν κύπελλα, μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και διπλώματα συμμετοχής σε όλους. Την τελετή λήξης χαιρέτησε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, κ. Δώρα Ιωακειμίδου εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, της οποία πλαισίωσαν η Χριστίνα Σκέμπαση, ο Πέτρος Καραμανλής, ο Θάνος Ποϊράζης, ο Νίκος Πόπα, η Μαρία Τσιτσιρίγκου κι ο Κλόντιαν Κοκονόζι.
Οι εκπρόσωποι του ΟΑΣΠΕ, κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής που ακολούθησε κάθε μεγάλο και μικρό τελικό, ευχαρίστησαν θερμά όλους τους όσοι παραβρέθηκαν στα αθλητικά κέντρα, τους γονείς, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, που ήταν άλλωστε και οι πρωταγωνιστές της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης!

Ποιοι αναδείχτηκαν Κυπελλούχοι

Στην κατηγορία Παίδων την 1η θέση κατέλαβε ο Απόλλων Πόντου, τη 2η θέση η Σχολή Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης και την 3η ο Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης.

Στην κατηγορία Προπαίδων, την 1η θέση κατέλαβε η Ακαδημία Λογαράς (Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης), τη 2η ο Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης και την 3η η Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων
Στην κατηγορία Τζούνιορ την 1η θέση κατέλαβε ο ΠΑΟΝΕ, τη 2η η Σχολή Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης και την 3η η ΠΑΕ Αρης

Στην κατηγορία Προτζούνιορ την 1η θέση κατέλαβε η Σχολή Ολυμπιακός Μεγάρων, τη 2η η Σχολή Ολυμπιακός Ρέντη και την 3η η Ακαδημία BEBIDES 2000

Τα αποτελέσματα των τελικών (Σάββατο 14 Απριλίου)

ΠΑΙΔΙΚΟ 2003 – 2004

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Αχιλλέας Περαίας – Μ. Αλέξανδρος Θεσ/νίκης 2-2 (4-3 πέν.)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Σχ. Ολυμπιακός Θεσ/νίκης – ΠΑΕ Απόλλων Πόντου 0-2

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2005 – 2006

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Σχολή Ολυμπιακός Θεσ/νίκης – Σχ. Ολυμπιακός Μεγάρων (Α.Α.)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Νίκη Απαλού Αλεξ/πολης – Μ. Αλέξανδρος Θεσ/νίκης 6-0

JUNIOR 2007 – 2008
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Μ. Αλέξανδρος Θεσ/νίκης – ΠΑΕ Αρης 2-2 (4-5 πέν.)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Σχολή Ολυμπιακός Θεσ/νίκης – ΠΑΟΝΕ 1-3

PREJUNIOR 2009 – 2010
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: BEBIDES 2000 – Σχ. Ολυμπιακός Θεσ/νίκης 9-4
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Σχολή Ολυμπιακού Ρέντη – Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων 2-3

Share it