Search

Με πρωταγωνιστή τον Βαλάντη Κουρτίδη φινάλε με νίκη επί της Ελευθερούπολης για τους Έφηβους του Άρη

Ο Άρης έκανε τη δεύτερη νίκη του στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων με το 73-70 επί της Ελευθερούπολης σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε για ακόμη μια αγωνιστική σε εξαιρετική κατάσταση τον ξανθιώτη γκάρντ Βαλάντη Κουρτίδη που πέτυχε 18 πόντους και  μαζί με τον Σιδηροηλία ήταν οι πρωταγωνιστές της νίκης απέναντι στους πρωταθλητές ΕΚΑΣΑΜΑΘ που για ακόμη ένα ματς ήταν εξαιρετικά μαχητικοί με τον Μασάδη και τον Απαζίδη να κάνουν εντυπωσιακά πράγματα.

Να σημειώσουμε πως ο Άρης αγωνίστηκε χωρίς τον Κώστα Βλάσιο και η Ελευθερούπολη χωρίς τον Παναγιώτη Λογοθέτη, καθώς και οι δύο τραυματίστηκαν στις χθεσινές αναμετρήσεις των ομάδων τους.

Δεκάλεπτα: 18-20, 31-32, 46-46, 70-73

Ελευθερούπολη (Μουλάκης): Καγιόγλου, Μπάτσος, Σταυρίδης, Κελαϊδάκης 3, Μασάδης 20, Κουκουλίδης 5, Καραγιαννιδης, Απαζίδης 37, Γεωργούδης, Κωνσταντάρας, Σφουγγάρης 5

Άρης (Μπουσβάρος): Κάτος 10, Κογκαλίδης 1, Γουναρόπουλος 14, Σιδηροηλίας 18, Φρυδάς, Κοτρώτσιος, Κουρτίδης 18, Βουλγαρόπουλος 7, Δεληγκάρης, Διαλεσιώτης 4, Νετζήπογλου 1

Share it