Search

Τα συγχατηρλητια Ασπίδας και Λεύκιππου Ξάνθης στους Παίδες του Αρίωνα Ξάνθης για την πρόκριση στο Final 6!

Στους ρυθμούς της σπουδαίας πρόκρισης του Παιδικού τμήματος του Αρίωνα Ξάνθης στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας κινείται η μπασκετική Ξάνθη, με τους έτερους συλλόγους της πόλης Ασπίδα και Λεύκιππο να συγχαίρουν τους παίκτες του Γιάννη Θερμού για αυτή την σπουδαία επιτυχία.

Αναλυτικά:

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: “Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ομάδας καλαθοσφαίρισης Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ, θέλουμε να συγχαρούμε τους προπονητές και τους αθλητές του συμπολίτη μας Γ.Α.Σ. Αρίων Ξάνθης, για τη μεγάλη τους επιτυχία να προκριθούν στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.
Μία επιτυχία που δείχνει πως στην Ξάνθη μας γίνεται σοβαρή δουλειά σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, αφού τα τελευταία χρόνια ομάδες αγοριών και κοριτσιών από την πόλη μας δίνουν το δυναμικό παρόν στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στην ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων!”

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: “Η οικογένεια του Λεύκιππου συγχαίρει την παιδική ομάδα του Αρίωνα για την πρόκρισή της στο Final – 6 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Η άνοδος του ξανθιώτικου μπάσκετ συνεχώς επιβεβαιώνεται και με νέες επιτυχίες!

Μπράβο στα παιδιά , στους προπονητές και τους ανθρώπους του Αρίωνα!”

Share it