Search

Στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας οι Παίδες του Αρίωνα Ξάνθης! Κέρδισαν και τα Τρίκαλα και εξασφάλισαν πρόκριση στο Final 6!!!

Πανηγυρικά στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας βρίσκονται εδώ και μερικά λεπτά οι Παίδες του Αρίωνα Ξάνθης που κέρδισαν τον Αίολο με 69-47 και έκαναν το 4/4, και έχοντας να παίξουν την τελευταία αγωνιστική με το αδύναμο Πευκοχώρι εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην τελική φάση του Πανελλήνιο πρωταθλήματος για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Μνήμες 2008 όταν οι Παίδες του συλλόγου κατέκτησαν την τρίτη θέση σε όλη την χώρα έρχονται στον Αρίωνα Ξάνθης μετά το νέο θρίαμβο των Παίδων του συλλόγου που κέρδισαν τον Αίολο Τρικάλων με 69-47 και εξασφάλισαν μια στροφή πριν το τέλος την πρόκριση τους στην τελική φάση του Πανελλήνιο πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Θερμού για ακόμη ένα ματς ήταν απολαυστική  και κατάφερε να ξεπεράσει χωρίς προβλήματα και το εμπόδιο του Αίολου, έχοντας το προβάδισμα απο την αρχή του αγώνα. Με αυτή τη νίκη οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας κλείδωσαν την πρόκριση τους, έχοντας να παίξουν την τελευταία αγωνιστική με το τελευταίο της βαθμολογίας Πευκοχώρι φέρνοντας στον σύλλογο την δεύτερη πρόκριση στην ιστορία του στο Παιδικό και τέταρτη συνολικά σε Αναπτυξιακές ηλικίες(έχει ακόμη δύο παρουσίες σε Πανελλήνιο Εφήβων).

Δεκάλεπτα: 23 – 12, 36-25(ημίχρονο), 56-37, 69-47(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Γ. Θερμός): Παύλου, Μελαδιανός 12, Αμοιράς 12(3), Μπουτσικούδης 6(2), Καλλίδης, Παπαϊωάννου 5(1), Χριστοφορίδης, Ευσταθιάδης 17, Ελευθεριάδης, Γκατκαλίδης 13, Δεληγιάννης 2, Λαμπρόγλου 2.

 

Share it