Search

Με έντονο Θρακιώτικο χρώμα και μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία για το “2nd Talents Tournament” του Ορφέα Ν. Σκοπού

Αυλαία με πολλά χαμόγελα στο Κλειστό του Ν. Σκοπού για το 2nd Talents Tournament το οποίο άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις και ικανοποίηση στους συμμετέχοντες.

Επί τρεις μέρες η καρδιά της μπασκετικής Ελλάδας χτύπησε (ξανά) με τις μεγαλύτερες σχολές Βορρά-Νότου να αναμετρούνται στους αγωνιστικούς χώρους ανταλλάσσοντας δείγματα μπασκετικής κουλτούρας και αποδεικνύοντας παράλληλα πως τα σωματεία εξακολουθούν να αναδεικνύουν τα ταλέντα που θα κοσμούν τα παρκέ τα επόμενα χρόνια και πως το μέλλον τους ανήκει. Συγκλονιστικά ντέρμπι, καυτά καλάθια , αθλητική άμιλλα και πολύτιμες εμπειρίες συμπληρώνουν τα κομμάτια μίας διοργάνωσης που είχε μόνο νικητές.

Άπαντες οι παρεβρισκόμενοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου. Να σημειώσουμε πως απο τους αγώνες δεν έλειπε και η Θρακιώτικη παρουσία, με τρεις νεαρούς ταλαντούχους Θρακιώτες να αποτελούν μέλη της μεικτής ομάδας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαββίδη του Λεύκιππου Ξάνθης, τον Πέτρο Χαραλαμπίδη της Ασπίδας Ξάνθης και τον Περικλή Γαλουχισίδη της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης.

Share it