Search

Μεταμεσονύκτια αποχώρηση έκπληξη απο τον Άρη Αβάτου! Ο αποχαιρετισμός του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μετά απο τρία μαγικά χρόνια(+pic)

Σαν φίλος, όπως αναφέρει και ο ίδιος, αποχώρησε μετά απο τρία μαγικά χρόνια στην άκρη του πάγκου του Άρη Αβάτου ο Κυριάκος Κετσειεμενίδης, που στην συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Ηλία Κοτόπουλο και μέλη  της διοίκησης τους έκανε γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει απο τον σύλλογο.

Έτσι μετά απο τρία μαγικά χρόνια με δύο κατακτήσεις Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, ένα πρωτάθλημα Α’  ΕΠΣ Ξάνθης και φυσικά την φετινή παραμονή στην Γ’ Εθνική, ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης έκρινε πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει απο τον σύλλογο σαν φίλος όπως δηλαδή ξεκίνησε και πριν τρία χρόνια αυτό το μαγικό ταξίδι στην άκρη του πάγκου των “κιτρινόμαυρων”.

Άλλωστε όπως αναφέρει στο σχετικό ποστάρισμα που έκανε ο ταλαντούχος ξανθιώτης προπονητής, ήρθε η ώρα ο κύκλος του στην ομάδα να κλείσει, ενώ τα λόγια του για τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου δείχνουν το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στην συνάντηση.

Αναλυτικά ο πρώην πλέον προπονητής του Άρη Αβάτου έγραψε:

Η μεγαλύτερη μου επιτυχία σαν προπονητης τα 3 χρόνια στην ομάδα δεν είναι τα 2 συνεχόμενα κύπελλα ούτε το πρωτάθλημα αλλά και ούτε η 5 θέση στην Γ’ εθνική…είναι ότι φεύγω όπως έπρεπε να φύγω….σαν ΦΙΛΟΣ και με άριστες σχέσεις!!!
Στο ποδοσφαιρο Πρέπει να ξέρεις ποτέ να φύγεις απο μια ομάδα που δημιούργησες….φεύγεις όταν την έχει φτάσει τόσο ψηλα που την αρμόζει και ευελπιστείς να την δεις ακόμα ψηλότερα γιατί είναι δημιούργημα σου!!!!
Και αυτή είναι δικη μου απόφαση και όχι όπως θα βγουνε κάποιοι παπαγάλοι να την ερμηνεύσουν όπως θέλουν να ισοπεδώσουν τις τεράστιες επιτυχίες της ομαδος μου!!!
Γιατί αυτή την ομάδα την έφτιαξα απο την αρχή με μεγάλο κόπο και μεγάλη προσπάθεια!!!!και με δικαίωσε!!
Πρόεδρε να ξέρεις ότι όλα τα οφείλω σε εσένα και έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου γιατί εισαι ότι πιο όμορφο μπορούσε να μου τύχει στο ξεκίνημα της προπονητικής μου σταδιοδρομίας!!!
Φεύγω με τα λάθη μου…..με τις εμπειρίες μου…..και με τα επίτευγματα μου!!!
Απλα Πρέπει να φύγω γιατί ότι ήταν να το προσφέρω το πρόσφερα και ο κύκλος μου έχει κλείσει….
Η αγκαλιά στο τέλος της βραδιάς είναι ότι πιο όμορφο για την προσπάθεια που έκανα να σε δικαιώσω και είναι η ανταμοιβή μου!!!!

Share it