Search

Κέρδισε το μπαράζ παραμονής με Τοξότες και παραμένει στην Β’ Ξάνθης ο Αετός Γοργόνας!

Στην Β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Αετός Γοργόνας που ήταν ο μεγάλος νικητής του μπαράζ παραμονής, επικρατώντας με 2-0 του Αετού Τοξοτών με τα τέρματα των Αρναούτ και Κιουλού.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του ΑΟΞ παρουσία αρκετών φίλων και των δύο ομάδων, η ομάδα της Γοργόνας μπήκε καλύτερα στο ματς και με τον Καράνταη να κάνει ωραία κίνηση απο τα αριστερά και να κάνει πολύ ωραίο γύρισμα στην περιοχή ο Αρναούτ με σουτ αππο την μικρή περιοχή έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα του Μουσταφά Τοπάλ που μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους αν ήταν πιο εύστοχη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ανδρέα Ξενιτίδη πίεσε, έχασε πολλές φάσεις με κορυφαίες τις δύο με πρωταγωνιστή τον Πρίντζο, όμως δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Καραοσμάν, και μάλιστα σα να μην έφτανε αυτό απο το 75′ και μετά και με τους παίκτες των Τοξοτών να μένουν απο δυνάμεις αλλά και απο αλλαγές λόγω των αναγκαστικών που έγιναν, οι παίκτες της Γοργόνας έβγαλαν φρεσκάδα απείλησαν στην κόντρα επίθεση και τελικά με τον Κιουλού έκαναν δύο τα τέρματα τους στο 90′. Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης παίκτες, προπονητής και φίλαθλοι της Γοργόνας γίναν ένα και πανηγύρισαν όλοι μαζί την παραμονή της ομάδας στην Β’ ΕΠΣ Ξάνθης

Απο την άλλη η ομάδα του Τοξοτών πλέον αναμένει αν θα υπάρχει τη νέα χρονιά Γ’ κατηγορία οπού υποβιβάστηκε η αν οι ομάδες δεν επαρκούν θα μείνει στην Β’, κάτι που βέβαια θα γίνει γνωστό το καλοκαίρι μετά της δηλώσεις συμμετοχών. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Κώστα Γκοντόλια, ενώ τέταρτος ήταν ο Πέτρος Βαχαβιώλος.

ΑΕΤΟΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ(Μουσταφά Τοπάλ): Καραοσμάν, Νταλλή, Σοφτά, Κουρού, Μπουγιουκλού, Μπόζ, Χαίτα(70′ Σουλόγλου), Κεχαγιά, Καράνταη(80′ Μπατζάκ), Κιουλού(90+’ Σουβαρή), Αρναούτ

ΑΕΤΟΣ ΤΟΞΟΤΩΝ(Ανδρέας Ξενιτίδης): Τσουκαλάς, Τσουκαλάς Α.(80′ Πολυζωίδης), Αναστασουλάκης, Περβελής, Καραπαντζίδης, Ιωαννίδης(46′ Γερνάς), Αναστασιάδης, Πορφυράκης, Αρβανίτης, Πρίντζος, Ταχτσίδης(46′ Στεφάνου, 65′ λ.τρ. Ορφανός)

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Share it