Search

Photos: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Απόλλων Ξάνθης και Άτλας Σελίνου

Χωρίς τέρματα και νικητή έληξε η πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ του Απσόλλωνα Ξάνθης και του Άτλα Σελίνου, στα πλαίσια της εξ’ αναβολής 20ης αγωνιστικής.

Στην αναμέτρηση της Νεάπολης ο γηπεδούχος Απόλλωνας με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει ακόμη ένα τρίποντο έχοντας όμως απέναντι του έναν Άτλα που “καιγόταν” για βαθμούς.

Στα του αγώνα το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με καλές στιγμές εκατέρωθεν, με κορυφαία στιγμή την κεφαλιά του Ντζομιάδη στο 36′ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σανικιώτη. Με την ομάδα του Σελίνου να έχει και αυτή κάποιες καλές στιγμές για να μπορέσει να πάρει ένα “χρυσό” τρίποντο όπως φυσικά και  να το χάσει απο τον γηπεδούχο που και στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε πολλές καλές στιγμές.

Με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε η ομάδα του Σελίνου πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην μάχη της παραμονής ενώ η ομάδα του Απόλλωνα θέλει τις επόμενες πέντε αγωνιστικές να τελειώσει με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και παράλληλα να πάρουν χρόνο συμμετοχής παιδιά που προέρχονται απο την Ακαδημία του συλλόγου.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σουροτζίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Γιώργο Γκώγο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Δ. Μπακάλογλου):Φιλτανίδης, Γκριγκοριάν, Αβραμίδης, Αναστασιάδης, Παρσαντανιάν, Γκασπαριάν, Θεοδωρίδης, Ντζομιάδης(54′ Μαρκοσιάν), Μαγδαλιανίδης(63′ Πουτακίδης), Μπαζόιδης(54′ Αγγελάκης), Νικολαίδης(54′ Μιχαηλίδης)

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ(Γ. Τζαρτάκης): Πανδράκης, Χατζόπουλος, Σάββογλου Β., Παπάζογλου, Καλαμάρης Ν., Παπαευαγγέλου Γ., Αδαμίδης, Ντόκο(46′ Καλαμάρης Π.), Καλαμάρης, Ελευθεριάδης

Share it