Search

Το κάλεσμα του Αρίωνα Σταυρούπολης για το ομώνυμο & αδελφικό σωματείο της Ξάνθης!

Συγχαρητήρια στους Παίδες του Αρίωνα Ξάνθης για τις νίκες τους έδωσαν οι άνθρωποι του Αρίωνα Σταυρύπολης και παράλληλα κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν τους Θρακιώτες στα εναπομείναντα παιχνίδια της Β’ φάσης του Πανελληνίου.

Η ανακοίνωση:

«Ένα μεγάλο μπράβο στους ¨τεράστιους¨ παίδες, του αδερφού σωματείου του Αρίων Ξάνθης, καθώς στις δύο πρώτες ημέρες των αγώνων (χθες και σήμερα) για τον όμιλο του Βορρά των προκριματικών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, είχαν ισάριθμες “εκκωφαντικές” νίκες με αντιπάλους τις ομάδες του ΑΟΚ Βέροιας & ΑΛΦΑ Αγρινίου.

Το παρών και στους δύο αγώνες έδωσαν ο Πρόεδρος του συλλόγου μας ΚΥΡΛΙΔΗΣ Χρήστος, ο Αθλητικός Δ/ντης ΚΑΝΕΛΛΗΣ Μάκης, το τμήμα μίνι, γονείς των παιδιών, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια των αδερφών μας να φτάσουν στο 5 Χ 5 και να προκριθούν στην τελική φάση.

Καλούμε τα μέλη και του φίλους του ΑΡΙΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ να στηρίξουν την παιδική ομάδα του αδελφού σωματείου ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ στους εναπομείναντες τρεις αγώνες, απαρχής στον αυριανό με αντίπαλο την ισόβαθμη στην πρώτη θέση ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών στις 16:00 στο ΕΑΚ Νεάπολης.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ…. ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!»

Share it