Search

Παιχνίδια στη Λαμία για τα τμήματα Κ20 και Κ17 της Ξάνθης!

Στη Λαμία θα αγωνιστούν την προσεχή Κυριακή (15/04) οι ομάδες Κ-20 και Κ17 της Ξάνθης με τα αντίστοιχα τμήματα της τοπικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, στις 12:45 στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΕΠΣ Φθιώτιδας, η ομάδα Νέων του Κώστα Προδρομίτη θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στα πλαίσια της εξ αναβολής αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά από 25 αγώνες έχει 36 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση του σχετικού πίνακα ενώ η αντίπαλός της είναι στην 12η θέση με 22 πόντους μετά από 26 αναμετρήσεις. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Διώτης (Κουρλος – Μπύρος) της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Στις 10:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της ομάδα Εφήβων του Κώστα Μπεδρελή που θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου με 52 βαθμούς ενώ η αντίπαλός της είναι στην 6η θέση με 11 πόντους. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Καραγιάννης – Γάκος) της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Share it