Search

Ο απολογισμός της 1ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 22 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 1η αγωνιστική των Play-Off & Play-Out, η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Δόξα Γρατινής και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ανέβηκαν στην κορυφή με τις νίκες που πέτυχαν, σπουδαίο διπλό πήρε η Επίδα Σαπών, ξέφυγε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας των Play-out ο Ορφέας Ξυλαγανής, ενώ σημαντικές νίκες πήραν Αναγέννηση Παγουρίων και Ορφέας Στρύμης.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών σε play-off και play-out, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-1

Παρ’όλο που έμεινε πίσω στο σκορ με το τέρμα που σημείωσε ο Δερμιτζάκης, ο Μέγας έφτασε στην ανατροπή κόντρα στον Σπάρτακο, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν Λειβαδιώτης και Ρομπέρ.

Δόξα Σώστη-Δόξα Γρατινής 0-3

Πιο εύκολα από όσο περίμενε κατέκτησε το διπλό η Δόξα Γρατινής επί της Δόξας Σώστη. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με τον Κυριακόπουλο στο 40′, στο 70′ ο Μπόζης έκανε το 0-2 και στο 86′ ο Πασχάλης έγραψε το τελικό 0-3.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ελπίδα Σαπών 1-5

Εμφατική νίκη επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου πέτυχε η Ελπίδα Σαπών και ξαναμπήκε στο κόλπο του τίτλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21′ με τον Ρουμπιέ, Πάλι, Λιάρος και Καραθανάσης Σ. σημείωσαν το 1-3 που ήταν το σκορ ημιχρόνο, ενώ ο Πάλι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ο Αμέτ Ερκάν συμπλήρωσαν το τελικό 1-5.

PLAY-OUT

Ορφέας Ξυλαγανής-Κομψάτος Πολυάνθου 1-0

Την νίκη που την βοήθησε να ξεφύγει με εννιά βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού, κατέκτησε ο Ορφέας Ξυλαγανής, που χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Αλατζίδης στο 65′ νίκησε με 1-0 τον Κομψάτο Πολυάνθου.

Αναγέννηση Παγουρίων-ΑΟ Μεσσούνης 4-1

Σημαντική νίκη κατέκτησε η Αναγέννηση Παγουρίων, που απέκτησε μαξιλαράκι ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, μετά την επικράτησή της με 4-1 επί της Μεσσούνης. Ο Ρούμπης στο 60′ έκανε το 1-0, στο 62′ ο Κολάτσος ισοφάρισε, όμως στο 75′ ο Μουρατίδης έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του. Το τελικό σκορ σημείωσε ο Τοτονίδης με δύο τέρματα στο 80′ και το 83′.

Ορφέας Στρύμης-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-1

Πλήρως αποδοτικός στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος φαίνεται να είναι ο Ορφέας Στρύμης που πέτυχε άλλη μία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής αυτή τη φορά με 3-1. Ο Γούσιος στο 47′ και το 58′ πέτυχε τα πρώτα του τέρματα στη φετινή σεζόν και έβαλε τον Ορφέα σε θέση οδηγού με 2-0, στο 70′ ο Μολλά Μουσταφά Χουσεΐν μείωσε προσωρινά σε 2-1, ενώ στο 90+4′ ο πρώτος σκόρερ της Στρύμης, Μαυρόπουλος, σημείωσε το τελικό 3-1.

Θυμηθείτε τις βαθμολογίες των ειδικών πρωταθλημάτων μετά την 1η αγωνιστική!

Share it