Search

Αγχώθηκε αλλά έφτασε στην ανατροπή ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κόντρα στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων! (+pics)

Πραγματοποιώντας την ανατροπή, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε με 2-1 του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων στο πλαίσιο της πρεμιέρας των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την πρώτη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και όντας αποτελεσματικοί πήραν το προβάδισμα. Οι γαλανόλευκοι στο δεύτερο μέρος, παρ’όλο που έχασαν και τον αρχηγό τους με τραυματισμό, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έτσι ο Μέγας με δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο έφτασε στο 2-1 και βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας στην κορυφή με την Δόξα Γρατινής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 8′ με το σουτ του Γρίβα που απόκρουσε σε κόρνερ ο Παπουτσίδης. Στο 13′ το συρτό σουτ του Παπαρούνα έδιωξε ο Παπαδογιωργάκης, ενώ στο 20′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, ο Θωμάς είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματά προσωρινά στον Παπουτσίδη, όμως ο Δερμιτζάκης που ακολούθησε την φάση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του ημιχρόνου στο 40′ το σουτ του Βιόπουλου κατέληξε άουτ.

Στο 56′ η προσπάθεια του Παρασκευόπουλου δεν βρήκε στόχο και στο 71′ η κεφαλιά του Ντεμιρτσίδη μετά το κόρνερ του Βιόπουλου κατέληξε άουτ. Στο 76′ ο Βιόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Γιαννακιτσίδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας στέλνοντάς την στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Λειβαδιώτης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 78′ μετά από φάση διαρκείας το σουτ του Αχμέτ Φουρκάν έφυγε πάνω από τα δοκάρια, όμως λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πάτησε περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρομπέρ, που στο 88′ έγραψε το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου, που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Λάπατα. Πολλά παράπονα είχαν οι φιλοξενούμενοι, κυρίως για το γκολ της ισοφάρισης του Μέγα, υποστηρίζοντας πως υπάρχει οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή και δύσκολη φάση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αχμέτ Φουρκάν, Αμοιρόπουλος, Χουσεΐν Σαλήμ (43′ Χουσεΐν Χιλμί), Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Παπαρούνας, Κλης, Βιόπουλος (90′ Κωστίδης), Γιαννακιτσίδης, Ρομπέρ.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Χαρταλάμης, Χασάν Μέριτς, Αραμπάς, Παρασκευόπουλος (67′ Κόγιος), Θωμάς (77′ Μιχαλακέλης), Κουβεργιανός (79′ Κουτσουκανίδης), Βασιλακάκης, Γρίβας, Δερμιτζάκης (87′ Αθανασιάδης).

Share it