Search

Προς αναβολή η κλήρωση των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής!

Απ’ ότι φαίνεται το διάστημα των 20 ημερών από τη λήξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ να τελειώσει με τις εκκρεμοδικίες και να επικυρώσει τις βαθμολογίες των οκτώ ομίλων και να ανακηρύξει επίσημα τους Πρωταθλητές.

Ως εκ τούτου πάει για αναβολή η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στην Football League, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων και υπευθύνου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Σταύρου Ψαρόπουλου, οι οποίες έγιναν στην ιστοσελίδα «metrosport.gr»:

«Όλα δείχνουν ότι πάμε σε αναβολή της κλήρωσης την Πέμπτη και εκτιμώ ότι πολύ δύσκολα θα αρχίσουν τα μπαράζ ανόδου στις 22 Απριλίου. Ο λόγος είναι ότι εκκρεμούν αρκετές υποθέσεις, όπως του Αιγάλεω με τον Ηρόδοτο, της Νίκης Βόλου κατά του ΝΠΣ Βόλου καθώς και του Αστέρα Βλαχιώτη εναντίον του Αστέρα Αμαλιάδας».

Αν επιβεβαιωθεί η εξέλιξη αυτή θα είναι πολύ άσχημη για τις οκτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν σ’ αυτό το έξτρα πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών, καθώς θα αναγκαστούν να δώσουν παιχνίδια και σε εμβόλιμες αγωνιστικές, δηλαδή θα παίζουν Τετάρτη-Κυριακή.

Share it