Search

Πλήρωσε τις απουσίες και αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Άρης Αβάτου

Με βαριά ήττα αποχαιρέτησε την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Άρης Αβάτου που ηττήθηκε με 5-1 απο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και αποκλείστηκε απο τη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως το σκορ του αγώνα του Παραλιμνίου δεν εκφράζει την εικόνα του ματς καθώς μέχρι το 70′ και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες η ξανθιώτικη ομάδα στεκόταν εξαιρετικά, ωστόσο μετά το 2-1 οι ξανθιώτες βγήκαν μπροστά να ζητήσουν την ισοφάριση, αυτό επέτρεψε στους Σερραίους να βρουν πολλούς κενούς χώρους να τους εκμεταλλευτούν και πότε οργανωμένα πότε σε αντεπιθέσεις να πετύχουν άλλα τρία γκολ και έχοντας σε τρομερή μέρα τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή που πέτυχε τέσσερα τέρμα να φτάσουν σε έναν θρίαμβο.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 8′ άνοιξαν το σκορ με τον Γαϊδαρτζή, με τους ξανθιώτες να προσπαθούν να απαντήσουν όμως η προσπάθεια του Μελισσόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων που κράτησαν το ισχνό προβάδισμα μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άρη Αβάτου μπήκε καλά και στο 57′ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη ενώ δύο λεπτά αργότερα άγγιξε το γκολ της ανατροπής όμως ο Σαββίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κοτόπουλου. Αφού δεν έγινε το 1-2 στο 65′ ο Γαϊδαρτζής σκόραρε εκ νέου για το 2-1, ενώ στο 72′ ο Τάντις έκανε το 3-1 “καθαρίζοντας” τη νίκη. Στο 75′ και στο 83′ ο τοπ σκόρερ του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Δημήτρη Γαϊδαρτζής έφτασε σε καρέ σκοράροντας ακόμη δύο φορές

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαλουχίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Χαραλαμπόπουλος της ΕΠΣ Κιλκίς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Σαββίδης, Λιάρας, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Μερεσιώτης, Μεταλλίδης(76’ Μασούρας), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(60’ Ρούμπος), Τάντιτς(80’ Τσομαχασβίλι), Μουτεσίδης(71’ Πολυζωίδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Καλλαϊτζίδης Ψεματάς(69’ Κελεσιάδης) Μελισσόπουλος Μ., Βαφειάδης Δόμτσος, Γκέκας(46’ Λαζαρίδης), Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος(76’ Βασιλειάδης), Μελισόπουλος Ν.(82’ Μπαργκάν), Σαρηγιαννίδης

Share it