Search

Ήττα από την ΑΕ Καλαμπακίου και αποκλεισμός από το Κύπελλο Ερασιτεχνών για την Δόξα Προσκυνητών!

Την ήττα με 4-1 γνώρισε από την ΑΕ Καλαμπακίου η Δόξα Προσκυνητών και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών από την 1η αγωνιστική!

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη που παρατάχθηκε στο ματς με αρκετές απουσίες δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ. Στο τέλος του πρώτου μέρους η Δόξα έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο Τρίχας δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος ο Δραγανίδης κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής μειώνοντας προσωρινά σε 3-1, ενώ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Τζιβανάκης που σκόραρε όλα τα τέρματα της ομάδας του σημείωσε το τελικό σκορ.

Μόλις στο 10′ το Καλαμπάκι άνοιξε το σκορ όταν μετά από παράλληλη σέντρα, ο Τζιβανάκης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 19′ ο ίδιος με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από κόντρες, έκανε το 2-0. Στο 44′ ο Παγώνης κέρδισε πέναλτι, ο Τρίχας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έτσι το 2-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Στο 57′ ο Τζιβανάκης σημείωσε χατ-τρικ, στο 72′ ο Πασχάλης που είχε περάσει ως αλλαγή, έπαιξε το 1-2 με τον Βάσκο και μείωσε σε 3-1, ενώ στο 88′ ο Τζιβανάλης συμπλήρωσε καρέ τερμάτων και σημείωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τρικαλιάνης που είχε για βοηθούς τους Βερνέζη και Κουκούμη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ Καλαμπακίου: Καλέτζης Ι., Ντόβας, Χριστοφορίδης, Κλογκέρι, Πέντρο, Στάικος, Κασσαπίδης, Μαυροβασίλης, Καλαντζίδης, Τζιβανάκης, Σαββίδης.

Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Χακάν, Παγώνης, Βάσκος, Κρεμμύδας (61′ Δραγανίδης), Δημητριάδης.

*Φώτο Αρχείου

Share it