Search

Έπεσε μαχόμενη στην Καβάλα η Θράκη Φερών (photos)

Την ήττα με 2-0 από τον ΑΟ Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» γνώρισε η κυπελλούχος Έβρου Θράκη Φερών και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Οι Φέρες πραγματοποίησαν μία αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα σε μία σαφώς καλύτερη ομάδα που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική. Εξαιρετικός ο γκολκίπερ Τογγουλίδης που είπε «όχι» σε αρκετές προσπάθειες των γηπεδούχων για γκολ.

Οι κυπελλούχοι του Νομού Καβάλας έφτασαν δίκαια στη νίκη και στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ντουρτμές στο 19′ με σουτ μέσα απ’  την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τογγουλίδη κάνοντας το 1-0, ενώ ο Βαλαβανόπουλος μετά από κόρνερ του Θωμαΐδη διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 52′.

Πλέον η Θράκη επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του Έβρου με στόχο το νταμπλ.

Συνθέσεις:

ΑΟ Καβάλα (Ανυφαντάκης): Δήμηζας, Ηλιάδης (75′ Μπλιος), Λυμπεράκης,  Σεχού, Παυλίδης, Θωμαΐδης (85′ Ξόμπλιος), Χατζηκυριάκου (71′ Προβατίδης), Κέρθι (63′ Περσίδης), Αδαμάκης, Ντουρτμές, Βαλαβανόπουλος.

Θράκη Φερών (Ζησίδης): Τογγουλίδης, Μπόρας, Μαυροματης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος Α., Αντωνιάδης (70′ Καλούδης), Παγωνίδης (75′ Μπακιρτζόπουλος), Πολίδης, Σιδηροπουλος Γ. (75′ Ινδός) Τσιπλάκης (70′ Ιακωβίδης).

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Photos Credits: Tsoutsas Laskaris Photography

Share it