Search

Παίδες για…κούπα! Στον μεγάλο τελικό των Μεικτών οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης!!!

Την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό πανηγύρισαν οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης, που νίκησαν στα πέναλτι με 4-3 την ομάδα της ΕΠΣ Αχαίας και την Πέμπτη θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή!

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού έβγαλε για ακόμη ένα ματς τρομερή αντίδραση, και ειδικά όταν  ενώ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος μια προβολή του Γκολφίνο στην έναρξη του β’ μέρους έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αχαίας. Κάπου εκεί οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας ανέβασαν ρυθμούς δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικά με τον Πατήρα έκαναν το 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Στην διαδικασία των πέναλτι μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ήταν ο Θανάσης Χατζής,  με τον γκολκίπερ της ΠΑΕ Ξάνθη να αποκρούει δύο πέναλτι και με την ευστοχία των συμπαικτών του η νίκη της Ξάνθης ήρθε με 4-3. Για την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης σκόραραν οι Αναστασιάδης, Μετεντζίδης, Πατήρας και το γκολ της πρόκρισης ο Εμρέ Χότσκα, ενώ την εκτέλεση του Ιωσηφίδη απέκρουσε ο Μιχαλόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιτσανούδης με βοηθούς τους Παραφέστα και Δεδικούση της ΕΠΣ Λάρισας.

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Π. Καρακίτσος): Μιχαλόπουλος, Ζεκιάη, Παναγιώτου, Χαριτάτος, Σοφιανόπουλος, Τασσόπουλος, Σάχι, Φραντζής, Τιμοθέου, Κυρσανίδης, Γκολφίνος. 

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Απ.Κουτρουλός): Χατζής, Μαρκοσιάν, Κούτρας, Τυριάκης, Χαϊτίδης, Αναστασιάδης, Μετεντζίδης, Πατήρας, Ιωσηφίδης, Γιουρούκ, Πιστικός. Ενώ ας αλλαγή μπήκαν οι Τεφήκογλου, Χότσκα και Τσολακίδης

Την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας συμπλήρωσαν οι: Κριτσιμάλης, Χατζηβασιλείου, Καραγεώργος και Παπαθεοδώρου.

Share it