Search

Κουρμπέλης σε Ουζουνίδη: «Καμία προπόνηση αν δεν πληρωθούμε»

Ο Παναθηναϊκός βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις, λόγω των οφειλών της διοίκησης και της ασυνέπειας στις πληρωμές. Οι ποδοσφαιριστές, έπειτα από πολύμηνη υπομονή, αποφάσισαν να μην κατέβουν στις προπονήσεις, μέχρι να εξοφληθούν από την ΠΑΕ.

Οπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, αργά το βράδυ χθες, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε τηλεφωνικά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ανακοίνωσε την απόφαση των παικτών να απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να εξοφληθούν.

«Κόουτς, έχουμε πάρει μια συνολική απόφαση. Δεν κατεβαίνουμε στις προπονήσεις αν δεν πάρουμε όλα τα χρήματα του Δεκεμβρίου και δεν πάρει και ο Λουτσιάνο του Οκτωβρίου. Είναι απόφαση που πήραμε», τόνισε.

Ο Εβρίτης προπονητής μίλησε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος του τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν την Πέμπτη. Ετσι, λοιπόν, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ζήτησε από τον Κουρμπέλη- αφού του εξήγησε ότι καταλαβαίνει απόλυτα τους παίκτες- να προπονηθούν μέχρι την Πέμπτη και αν ούτε τότε μπουν τα χρήματα, να κάνουν αποχή. Ο Κουρμπέλης τόνισε, από την πλευρά του, ότι η απόφαση είναι οριστική και δε γίνεται να αλλάξει. Αρα, λοιπόν, ούτε σήμερα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο Κορωπί.

Καταλαβαίνει κανείς ότι οι στιγμές είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Άλλη μια μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού γράφτηκε και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει όλο αυτό.

Share it