Search

Photos: 86 κλικ απο την απονομή του τίτλου στην Κεσσάνη Ερασμίου και το φιλικό με τους Παλαιμάχους!

Μνήμες απο το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στο γήπεδο του Ερασμίου παλιοί και νέοι της Κεσσάνης, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα πραγματοποιήθηκε η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή της Β1 κατηγορίας.

Πριν την απονομή διεξήχθη φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Παλαίμαχων του συλλόγου και της ομάδας που οδήγησε την Κεσσάνη στην επιστροφή της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 3-3 ενώ στην διαδικασία των πέναλτι το εύστοχο χτύπημα του Δημήτρη Εφεντόπουλου έδωσε τη νίκη στους Παλαίμαχους, που έπαιξαν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αποστολίδη, με 3-2.

Ακολούθως παρουσία του Δημάρχου Τοπείρου, Θωμά Μίχογλου, που έχει αγωνιστεί κιόλας στο παρελθόν με την φανέλα της Κεσσάνης και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για την αυτή την επιτυχία τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως τόσο ο Δήμος όσο και ο ίδιος θα είναι στο πλευρό της Κεσσάνης. Ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει ξανά την ομάδα του Εράσμιου να ζει ιστορικές στιγμές όπως την άνοδο σε Εθνικές κατηγορίες.

Την απονομή πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, το μέλος της Επιτροπής πρωταθλήματος Γιάννης Πιστόλας και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Δαλακούρας, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη την ομάδα της Κεσσάνης που πανάξια έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου τονίζοντας την σημαντικότητα του γεγονότος καθώς μιλάμε για ένα χωριό που είναι αρκετά μακριά απο την πόλη.

Ακολούθησε μικρο γλέντι με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο κ. Χατζή, τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου Νίκο Καλαϊτζόγλου, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους βετεράνους και φυσικά τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Μαραντά. Πλέον άπαντες κοιτούν την επόμενη μέρα του συλλόγου με τους διοικούντες και το τεχνικό τιμ να ξεκινούν τον προγραμματισμό της επιστροφής της Κεσσάνης στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Δείτε στιγμές απο το φιλικό της ομάδας με τους Παλαιμάχους του συλλόγου αλλά και την απονομή της κούπας του πρωταθλητή της Β1 κατηγορίας:

 

Share it