Search

Παραμένει πρώτος ο Χριστοφορίδης, ακόμη δύο με διψήφια γκολ! Οι δέκα πρώτοι σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης μετά απο 20 παιχνίδια

Μπορεί η συμπλήρωση 20 αγώνων να έγινε με την 21η αγωνιστική, την Τετάρτη θα γίνει η 20η που είχε  αναβληθεί, ωστόσο με αφορμή την συμπλήρωση σχεδόν των 3/4 του πρωταθλήματος μας δόθηκε καλή αφορμή να δούμε την  κατάσταση στην μάχη για τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στην κορυφή διατηρείται ο Γιάννης Χρισοτοφρίδης, με τον επιθετικό της Ασπίδας Ξάνθης να είναι μόνος πρώτος με 17 τέρματα, ενώ στην δεύτερη θέση ακολουθούν οι Αντώνης Τσακιρούδης και Εγιούπ Χατζηχασάνογλου που ξεπέρασαν τον διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Στα 9 τέρματα και αναζητώντας και αυτοί να πετύχουν διψήφιο αριθμό βρίσκονται οι Νίκος Παπαδόπουλος, Σταύρος Βασιλειάδης, Κυριάκος Κωφφίδης και Αμέτ Αμέτογλου. Ενώ την πρώτη δεκάδα των σκόρερ με 8 και 7 τέρματα συμπληρώνουν οι Χρήστος Ξανθόπουλος, Γιώργος Κριεζής(που έχει πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο στην Πέρνη) και ο Ενίς Ρεσίτογλου.

Όπως είναι λογικό η πρωτοπόρος Ασπίδα που διαθέτει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 48 τέρματα έχει δύο παίκτες της αρκετά ψηλά, με τους Χριστοφορίδη και Παπαδόπουλο μαζί να έχουν πετύχει τα 26 εξ’ αυτών. Ενώ  απο δύο σκόρερ στην πρώτη δεκάδα έχουν οι Ηρακλής Ζυγού αλλά και η Κεντητή, με τους Αμέτογλου και Ρεσίτογλου να έχουν πετύχει μαζί τα 16 απο τα 24 τέρματα της ομάδας τους.

Πάντως μεγάλη μάχη γίνεται και χαμηλότερα με αρκετά υψηλό αριθμό σκόρερ για τις περισσότερες ομάδες, που ενδεχομένως να δώσουν νέο ενδιαφέρον τις τελευταίες 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δέκα πρώτοι σκόρερ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μετά απο  αγωνιστικές:

17 γκολ: Γιάννης Χριστοφορίδης(Ασπίδα Ξάνθης)

11 γκολ: Αντώνης Τσακιρούδης(Άρης Πετεινού), Εγιούπ Χατζηχασάνογλου(Εχίνος Σπορ)

9 γκολ: Νίκος Παπαδόπουλος(Ασπίδα Ξάνθης), Σταύρος Βασιλειάδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Κυριάκος Κωφφίδης(Ηρακλής Ζυγού), Αμέτ Αμέτογλου (Κεντητή)

8 γκολ: Χρήστος Ξανθόπουλος(Αστέρας Μαγικού), Γιώργος Κριεζής(Ηρακλής Ζυγού)

7 γκολ:Ενίς Ρεσήτογλου (Κεντητή)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Share it