Search

Πάσχα στο γήπεδο έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης!

Για ακόμη μια χρονιά Πάσχα στο γήπεδο έκανε ο ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης που αγωνίστηκε βασικός σε ολόκληρο το ματς της Μπολόνια με την Κροτόνε.

Η ομάδα της Μπολόνια ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Κροτόνε απο τέρμα του Σίμι στο 25′, σε μια φάση που ξεκίνησε απο βολέ του κίπερ των γηπεδούχων και αδράνεια στο κέντρο  της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Ο ξανθιώτης αμυντικός της Μπολόνια αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία, απο τον Ιανουάριο του 2013 με την φανέλα της Ρόμα και απο πέρσι με αυτή της Μπολόνια έχει συνηθίσει να αγωνίζεται την ημέρα του Πάσχα, καθώς ως γνωστόν οι Καθολική εκκλησία γιορτάζει το Πάσχα μια εβδομάδα νωρίτερα απο την Ορθόδοξη, και έτσι η Κυριακή του Πάσχα για την Ορθόδοξη εκκλησία είναι μια απλή Κυριακή για τους Καθολικούς.

Ο ξανθιώτης αμυντικός έχει επιστρέψει για τα καλά μετά τον τραυματισμό του αποτελώντας απο τις βασικές επιλογές του Ντοναντόνι στην άμυνα της Μπολόνια που μετά απο 31 αγωνιστικές φιγουράρει στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Share it