Search

Photos: Οι νικητές του Παχαλινού τουρνουά της ΠΑΕ Ξάνθη οι ατομικές και η ξεχωριστή βράβευση πατέρα σε γιού!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, το Πασχαλινό Τουρνουά της ΠΑΕ Ξάνθη

Το τουρνουά της ξανθιώτικης ομάδας είχε διαφορετικό ηλικιακό εύρος με τις συμμετοχές να είναι πάρα πολλές σε όλες τις κατηγορίες (Pre Junior, Junior, Προπαιδικού και Παιδικού), καθώς έλαβαν μέρος 47 τμήματα από 24 ομάδες από όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τους αγώνες κατάταξης ενώ υπήρξαν τα αντίστοιχα ομαδικά τρόπαια, οι ατομικές βεβαιώσεις συμμετοχής και τα μετάλλια καθώς επίσης και οι ξεχωριστές βραβεύσεις στους MVP, στους κορυφαίους σκόρερ και στους καλύτερους τερματοφύλακες ανά κατηγορία.

Στην κατηγορία Pre Junior (γεν. 2008-09) 1ος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, 2ος ο ΠΑΟΚ Mundialito και 3ος ο Ηρακλής Ν. Ζυγού. Καλύτερος παίκτης ο Καζάκης της Α.ΠΟ.Ξ., πρώτος σκόρερ ο Κυρπάνος του Ηρακλή Ν. Ζυγού και καλύτερος τερματοφύλακας ο Λαμπούρης του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Τις βραβεύσεις σε αυτή την κατηγορία ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ και Υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Γιώργος Μαρινάκης στο ομαδικό και ο κ. Πεχλιβανίδης Υπεύθυνος της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Mundialito Καβάλας

Στην κατηγορία Junior (γεν. 2007-08) 1η αναδείχθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη, 2ος ο Ορφέας Ξάνθης και 3ος ο Εδεσσαϊκός. Καλύτερος παίκτης ο Μπογιατζίδης του Ορφέα Ξάνθης, πρώτος σκόρερ ο Μουχτάρης της Ξάνθης και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ανανιάδης του Απόλλωνα Καβάλας. Σε αυτή την κατηγορία τις βραβεύσεις έκανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ορφέα Μάκης Μπογιατζίδης, που είχε και την ξεχωριστή ευκαιρία να τιμήσει τον υιό του που αναδείχτηκε MVP της διοργάνωσης. Ενώ στην ομαδική βράβευση ανάμεσα στους παίκτες της Ξάνθης ήταν και ο γιος του Τάσου Κωνσταντινίδη.

Στην κατηγορία Προπαιδικού (γεν. 2005-06) 1η αναδείχθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη, 2η η Ακαδημία Γιαννιτσών και 3η η ομάδα των Ελπίδων Καβάλας. Καλύτερος παίκτης ο Μακρίδης της Αναγέννησης Γιαννιτσών, πρώτος σκόρερ ο Μεσίνης των Ελπίδων Καβάλας και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ευαγγέλου του Αετού Ορφανού.  Τις ομαδικές βραβεύσεις έκανε ο πρώην μάνατζερ της Ξάνθης και μέλος των Ακαδημιών Ελπίδων Καβάλας Στέλιος Κατρακυλάκης, ενώ τις ατομικές ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Γιαννιτσών.

Στην κατηγορία Παιδικού (γεν. 2005-06)  1η αναδείχθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη, 2ος ο ΠΑΟΚ Κουλούρας και 3ος ο Ορφέας Ξάνθης. Καλύτερος παίκτης ο Σαμαράς του Πάικο Γουμένισσας, πρώτος σκόρερ ο Τερμιτζόγλου του ΠΑΟΚ Κουλούρας και καλύτερος τερματοφύλακας ο Πάππος της Ν. Αμισσού Δράμας. Στις ομαδικές κατηγορίες τις βραβεύσεις έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της Ξάνθης και βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου Νίκος Κεχαγιάς ενώ τις ατομικές ο κ. Καρύδας Υπεύθυνος της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο τις βραβεύσεις, ενώ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ με πάνω απο 100φωτογραφίες

Share it