Search

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Θράκα Ιππέα στον «Δρόμο του Θησέα» και στον 11ο Γύρο Πικρολίμνης!

Με νικητή τον αθλητή του Θράκα Ιππέα Justin Rice πραγματοποιήθηκε το πρώτο Gran-Fondo της χρονιάς, το Gran-Fondo «ΘΗΣΕΑΣ» απόστασης 121χλμ, με διοργανωτές τους Αθλητικούς Ομίλους Μεσόγειος και Θησέας, τη Κυριακή των Βαΐων.

Ο αθλητές του συλλόγου της Ροδόπης, Φραγκούλης Άγγελος και Justin Rice, συνεργάστηκαν άψογα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον τελευταίο και με ένα ένα εκπληκτικό σπριντ να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο και τη 1η θέση της γενικής. Ο Άγγελος τερμάτισε στην 6η θέση της γενικής κατάταξης. 

Την ίδια ημέρα στο Κιλκίς διεξήχθει ο 11ος Γύρος Πικρολίμνης (Open) όπου συμμετείχαν αρκετοί αθλητές του Θράκα Ιππέα. Παρόλο που ο αγώνας ήταν άνευ βαθμολογικής σημασίας, οι αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος και ομαδικότητα. Ξεχώρισε η Πλεσιώτη Δήμητρα που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη κατηγορία Γυναικών καθώς και οι Matthew Miller (3ος στη κατηγορία 19-29), Τερζής Σταύρος (4ος στους Έφηβους), Μαλάτος Σωτήρης (4ος στη κατηγορία 40+), Ιωαννίδης Ορέστης (6ος στη κατηγορία 19-29) και ο Φίλιογλου Λευτέρης (10ος στη κατηγορία 30+).

Ο Θράκας Ιππέας ευχαριστεί θερμά όλους τους διρογανωτές για τη διεξαγωγή των αγώνων και την φιλοξενία τους αλλά περισσότερο συγχαίρει όλους τους αθλητές ποδηλασίας που σε κάθε αγώνα τους τονίζουν τη σημαντικότητα και την ομορφιά του αθλήματος, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος της Θράκης.

Share it