Search

Photos: Με υψηλούς προσκεκλημένους η φιέστα τίτλου του Φίλιππου Δροσερού! 100 κλικ απο την γιορτή των πρωταθλητών της Β2 ΕΠΣ Ξάνθης

Παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης, Αντιδημάρχων και φυσικά της ομάδας του Άρη Αβάτου πραγματοποιήθηκε στον συνοικισμό του Δροσερού η φιέστα τίτλου του Φίλιππου Δροσερού που μετά απο αρκετά χρόνια επιστρέφει στα σαλόνια του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Νωρίτερα διεξήχθη φιλικό παιχνίδι μεταξύ της πρωταθλήτριας της Β2 κατηγορίας ομάδας του Φίλιππου και του εκπροσώπου του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, μαζί με τον Ορφέα, στην Γ’ Εθνική Άρη Αβάτου. Με την ομάδα του Αβάτου για την ιστορία να κερδίζει με 3-1. Τα γκολ για την ομάδα του Αβάτου πέτυχαν οι Δημήτρης Εφεντόπουλος και Μιχάλης Μελισσόπουλος(2) ενώ για το Δροσερό σκόραρε ο Μαξούμ Σαλήογλου. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Βασίλη Ουζουνίδη και Γιώργο Δρακίδη

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε το τελετουργικό της φιέστας, με τον Πρόεδρο της ομάδας και Αντιδήμαρχο Ξάνθης  Φερτούν Χασάνογλου αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους να προχωρά σε βραβεύσεις της ομάδας προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον πρώην Διαιτητή και Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζα, του γραμματέα κ. Κενάν του Ρεμβιακού Ξάνθης,  του φροντιστή της ομάδας, του δημοσιογράφου Γιάννη Τσιλιγγιρίδη, του ποδοσφαιριστή της ομάδας Μαρίνου Ψωμά, αλλά και στις ειδικές βραβεύσεις του πρώτου σκόρερ της ομάδας Χαϊρεντίν Μαμούτογλου και του γκολκίπερ της ομάδας Μουαρέμογλου που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να έχει απο τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας. Ενώ ειδική μνεία στις αναφορές έγινε και στον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης Μιχάλη Λομβαρδέα για την συμβολή του στα έργα που έγιναν προ διετίας για να έρθει στην κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο του Δροσερού.

Εν συνεχεία το μέλος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Πιστόλας έκανε τις απονομές των μεταλλίων ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης παρέδωσε το τρόπαιο στα χέρια του αρχηγού της ομάδας του Φίλιππου Δροσερού, με τους παίκτες της ομάδας μαζί με τον προπονητή Μάκη Χατζημωϋσιάδη και τον κόσμο τους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο το παιχνίδι και την απονομή που ακολούθησε στην πρωταθλήτρια της Β2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης:

Share it