Search

Έφτασε Τσεχία η Εθνική Παίδων

Στο Ζλίν της Τσεχίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (5/4) η Εθνική μας ομάδα Παίδων του βόλεϊ, όπου το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (7/4) θα ριχτεί στην μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 18.

Η «γαλανόλευκη», με 3 παίκτες και 2 μέλη του τεχνικού τιμ από τον Έβρο, αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 08:30 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και έφτασε περίπου στις 11:00 ώρα Ελλάδος στην Βιέννη και από εκεί οδικώς στο Ζλίν της Τσεχίας.

Οι παίκτες του Στέφανου Νανά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης έκαναν χαλαρό τρέξιμο και αποθεραπεία και την Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα (6/4) θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1 ου ομίλου, ενόψει της πρεμιέρας του Μεγάλου Σαββάτου με αντίπαλο την οικοδέσποινα Τσεχία στις 18.30 ώρα Ελλάδος.

Στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας είναι οι:

Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός), Σπύρος Χανδρινός (Καλαμάτα 80), Απόστολος Στράτος (Ολυμπιακός)
Πασαδόροι: Παναγιώτης Μποζίδης (ΑΟ Ορεστιάδας), Χρήστος Γιαμακίδης (Ελπίδα Αμπελοκήπων)
Κεντρικοί: Θοδωρής Δορδοκίδης (AE Λάρισας), Αθανάσιος Κεσεσίδης (Εθνικός Αλεξ.), Κωνσταντίνος Κουτσόγιαννος (Πιερικός).
Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Σπύρος Χάκκας (ΑΟΝΣ Μίλων)
Λίμπερο: Αριστείδης Χανδρινός (Καλαμάτα 80), Αναστάσιος Σωνάκης (ΑΕΚ)

Προπονητής της Εθνικής μας ομάδας είναι ο Στέφανος Νανάς, με βοηθούς τους Νίκο Μούχλια και Παναγιώτη Σδραυκάκη και αρχηγός αποστολής είναι ο ταμίας τηςΟμοσπονδίας Τάκης Καβαλιεράκης.

Το προπονητικό τιμ της Εθνικής μας ομάδας συμπληρώνουν ο στατιστικολόγος Δημοσθένης Τούμπος, ο φυσιοθεραπευτής Γεώργιος Κουφός.

Το φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο πόλεις και συγκεκριμένα, στο Ζλίν της Τσεχίας και στο Κούτσοφ της Σλοβακίας, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να συμμετέχει στον 1 ο όμιλο με αντιπάλους την Τσεχία, την Λευκορωσία, την Τουρκία, την Γερμανία και την Βουλγαρία. Στον 2 ο όμιλο που θα γίνει στην πόλη Κούτσοφ της Σλοβακίας μετέχουν οι Σλοβακία, Ρωσία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία και Ουκρανία.

Share it