Search

Photos: 110 κλικ με στιγμές απο τα παιχνίδια και της απονομές απο το 8ο Πασχαλινό τουρνουά της ΠΑΕ Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε με λάμψη και απόλυτη επιτυχία το 8ο Πασχαλινό Τουρνουά της ξανθιώτικης ΠΑΕ. Η νέα διοργάνωση στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλης της Βόρειας Ελλάδας με συμμετοχές πολλών ομάδων και με «σύμμαχο» τις ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήχθησαν με επιτυχία τα 130 παιχνίδια του προγράμματος, στις κατηγορίες Pre Junior, Junior, Προπαιδικού και Παιδικού

Στην κατηγορία Pre Junior (γεν. 2008-09) συμμετέχουν οι ομάδες ΑΕΚ Κομοτηνής, ΠΑΟΚ Mundialito Καβάλας, ΠΑΟΚ Κομοτηνής Α’, Ακαδημία Ηρακλή Ν. Ζυγού και ΠΑΟΚ Κομοτηνής Β’.

Στην κατηγορία Junior (γεν. 2007-08) στον Α’ Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες ΑΕ Κομοτηνής, Απόλλων Καβάλας, Αργοναύτες Λήμνου, ΑΟ Ξάνθη και στον Β΄Όμιλο οι ομάδες Εδεσσαϊκός, Ακαδημία Γιαννιτσών Β’, ΠΑΟΚ Mundialito Καβάλας και Ολυμπιακός Κομοτηνής.

Στην κατηγορία Προπαιδικού (γεν. 2005-06) στον Α’ Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες ΑΕ Κομοτηνής, Αργοναύτες Λήμνου, Άρης Πρίνου και ΑΟ Ξάνθη και στον Β’ Όμιλο οι ομάδες Εδεσσαϊκός, Μακεδονικός, Ελπίδες Καβάλας και Ολυμπιακός Κομοτηνής.

Στην κατηγορία Παιδικού (γεν. 2005-06) στον Α’ Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες Εδεσσαϊκός, Ορφέας Ξάνθης, Αργοναύτες Λήμνου και η Ακαδημία της οικοδέσποινας Ξάνθης, στον Β’ Όμιλο οι ομάδες Ακαδημία Γιαννιτσών, Απόλλων Ξάνθης, Ελπίδες Καβάλας και Πανθρακικός ενώ στον Γ’ Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες ΠΑΟΚ Κουλούρας, Παΐκο Γουμένισσας, Ν. Αμισσός Δράμας και Ορφέας Ελευθερούπολης.

Την Μεγάλη Τετάρτη το μεσημέρι στην τελετή λήξης, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της Ξάνθης Περικλής Καλογιάννης ευχαρίστησε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και για το γεγονός πως όλα τα μέλη των αποστολών συνετέλεσαν με την υποστήριξή τους στον γενικό προγραμματισμό. Ταυτόχρονα έδωσε τα συγχαρητήριά του στους προπονητές των Ακαδημιών της Ξάνθης αλλά και στο προσωπικό της ομάδας για την οργανωτικά άψογη διοργάνωση.

Ακολούθησε η ομιλία του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών Νίκου Κεχαγιά, ο οποίος ευχαρίστησε νεαρούς αθλητές για την συμμετοχή τους και τους προπονητές αλλά και τους γονείς που στέκονται δίπλα στις προσπάθειές τους, ενώ στο τέλος ευχήθηκε καλές γιορτές ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων, των αναμνηστικών συμμετοχών και των κυπέλλων συμμετοχής και ομαδικών – ατομικών διακρίσεων, τις οποίες έκαναν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Πέτρος Πασσαλής, οι βετεράνοι του ΑΟΞ Νίκος Κεχαγιάς, Γιώργος Μαρινάκης και Τάσος Κωσνταντινίδης και ο πρώην προπονητής και μάνατζερ του ΑΟΞ Στέλιος Κατρακυλάκης. Ενώ τις ατομικές βραβεύσεις  πραγματοποίησαν προπονητές των Ακαδημιών ΠΑΟΚ Καβάλας, Ορφέα Ξάνθης, ΠΑΟΚ Κουλούρας και της Ακαδημίας Γιαννιτσών.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα απο τον φακό του Sportsaddict:

 

Share it