Search

Photos: Φιλικό ξεμούδιασμα για την ομάδα Region της ΕΠΣ Ξάνθης που έβγαζε “φωτιές” κόντρα στην Μάνδρα!

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η ομάδα Region της ΕΠΣ Ξάνθης, στο πρώτο τέστ με την είσοδο των παικτών Ορφέα και Άρη Αβάτου, με την μεικτή ομάδα της Ένωσης να κερδίζει σε φιλικό αγώνα 7-2 τον Ερμή Μάνδρας.

Τα τέρματα για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού σημείωσαν οι Καζάκης(3), Κοτόπουλος, Κυριαζίδης, Λαζαρίδης και Χίντ Ιμέρ. Ενώ τα γκολ για την ομάδα της Μάνδρας που μείωσε σημείωσαν οι Τάσος Κουμουλίδης με πέναλτι και Ταϊφούρ Χουσέινογλου με κεφαλιά.

Στο πρώτο μέρος για την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Αθανασίου, Σαρηγιαννίδης Αλ., Τζαμπάζ Χακή, Μπουνταγκίδης Αλ., Τερζάκης, Κοτζάκελης, Μαυρόπουλος Λ., Μπουνταγκίδης Γ., Κωφφίδης, Τουργαίδης Στ., Καζάκος

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Μουαρέμογλου, Σάββογλου, Τζαρτάκης, Χαλίλ Ιμπράμ, Τοργαίδης Κ., Κυριαζίδης, Καραγκιόζης Γ., Χίντ Ιμέρ, Κοτόπουλος, Λαζαρίδης Σαρηγιαννίδης Π.

Για τον Ερμή Μάνδρας ο Γιάννης Αλεξιάδης χρησιμοποίησε τους: Καραπάνο, Καρακάση Αν., Καρακάση Β., Καλλίδης Ν., Καλλίδη Α., Καρατζά, Μεκερά, Κουμουλίδη, Τσάνη, Μαυρόπουλο Γ., Τσιλιγγρό, Χουσείνογλου

Share it