Search

Με 11 κορίτσια από την Θράκη & Ανατ. Μακεδονία και Γιαννακόπουλο το διακλιμακιακό στο Μουζάκι

Ξεκίνησε την Δευτέρα 2/4 στο Μουζάκι Καρδίτσας το πρόγραμμα καταγραφής και ανίχνευσης ταλέντων, που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα των Παγκορασίδων, σε συνέχεια της πρώτης επιλογής κοριτσιών που έχει αρχίσει από την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 93 κορίτσια από όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και 11 από την Περιφέρεια Θράκης & Ανατολικής Μακεδονίας στο ΚΠΕ Μουζακίου και στην απογευματινή προπόνηση έγινε σωματομετρική και εργομετρική καταγραφή των αθλητριών.

Έτσι λοιπόν στο διακλιμακιακό αυτό προπονητικό κέντρο έχουμε αθλήτριες από όλη την Ελλάδα με την ακόλουθη εκπροσώπηση:

ΕΣΠΑΑΑ: 15
ΕΣΠΕΔΑ: 12
ΕΠΕΣΘ: 12
ΕΣΠΕΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΤ.ΜΑΚ: 11
ΕΣΠΕΚΕΛ: 11
ΕΣΠΕΚ: 6
ΕΣΠΕΜ: 6
ΕΣΠΕΠ: 7
ΕΣΠΕΔΕ: 7
Τ.Ε ΧΙΟΥ: 1
Τ.Ε ΣΑΜΟΥ: 2
Τ.Ε ΚΥΚΛΑΔΩΝ: 1
Τ.Ε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: 2

Στις προπονήσεις συμμετέχουν ο Ομοσπονδιακός Παγκορασίδων κ. Κώστας Γκούντας, ο βοηθός του Βασίλης Παπαδημητρίου, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κορασίδων κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος, ο συνεργάτης του κ. Σταύρος Βίτσιος, η συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων κ. Μπέττυ Κουτσολία, ο συνεργάτης Ομοσπονδιακών Προπονητών κ. Μανώλης Μανωλάκης, οι ΠΟΠ κ. Χριστίνα Πεταλά (ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ. Μακεδονίας), η κ. Κατερίνα Φαρμάκη (ΕΣΠΕΔΑ), ο κ. Γιώργος Νικολογιάννης (ΕΣΠΑΑΑ).

Την Διοικητική Υποστήριξη έχουν ο κ. Ευάγγελος Περόπουλος (Team Manager γυναικείων Εθνικών ομάδων) και ο κ. Χαράλαμπος Καρασαρλίδης (Συντονιστής Αναπτυξιακού Β. Ελλάδος).

Share it