Search

Εμφατική νίκη επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου και ξανά στην μάχη του τίτλου η Ελπίδα Σαπών!

Με το εμφατικό 1-5 επικράτησε η Ελπίδα Σαπών του ΠΑΟΚ Κοσμίου στο πλαίσιο της πρεμιέρας των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο, όταν το ματς ήταν μοιρασμένο, στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και έφτασαν σε αυτήν την άνετη νίκη. Από την άλλη το Κόσμιο αν και προηγήθηκε, φάνηκε να μην καταφέρνει να συνέλθει από την γρήγορη ισοφάριση που δέχτηκε με αποτέλεσμα να γνωρίσει αυτή την βαριά ήττα.

Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με το διαγώνιο σουτ του Ρουμπιέ. Ένα λεπτό αργότερα ο Αμέτ Ερκάν πάτησε περιοχή και έσπασε την μπάλα στον Πάλι, που ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 22′ ο Λιάρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε την ανατροπή και το 1-2. Στο 31′ μετά από φάουλ του Μπάμπουρα, ο Καραθανάσης που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι έκανε με κοντινή προβολή το 1-3 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Πάλι με ένα φοβερό μακρινό σουτ έγραψε το 1-4, στο 69′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μπάμπουρα, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να συνεχίζει το παιχνίδι, ενώ στο 75′ ο Αμέτ Ερκάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το τελικό 1-5.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Καραγιάννη. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Πασσά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βοργιατζίδης, Τριάντος, Αγγέλης, Ζαγγούλος, Γιαπρακτσής, Λεβεντέλης, Αραμπατζής, Νάνος,  Ρουμπιές, Ξενάκης.

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Λιάρος, Μπάμπουρας, Πασσάς, Κουδούνης, Ρούφος, Καραθανάσης Σ., Κοροτενούτο, Νεαζή Αλή, Πάλι, Αμέτ Ερκάν.

*Φώτο αρχείου

Share it