Φιλική νίκη για καλό σκοπό του ΝΠΣ Βόλου του Μελισσόπουλου κόντρα στην Εθνική Ελπίδων!

Με τον ξανθιώτη επιθετικό Ραφαήλ Μελισσόπουλο, να έχει εξαιρετική παρουσία ο ΝΠΣ Βόλος με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Δεμιρτζόγλου, ήταν ο νικητής στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη  στο ΕΑΚ Βόλου, με την αλλαγμένη αρκετά σε σχέση με τα ματς στην Ξάνθη Εθνική Ελπίδων με 1 – 0.

Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου. Στα πλαίσια του φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην Εθνική Ελπίδων και τον ΒΟΛΟ ΝΠΣ, η αποστολή της Εθνικής επισκέφθηκε το πρωί το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του team της Εθνικής Ελπίδων συνομίλησαν με τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, τους έδωσαν τις ευχές τους για το Πάσχα και τους μοίρασαν δώρα. Από την πλευρά του ιδρύματος, την Εθνική Ελπίδων υποδέχθηκαν ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Θεοδώρου και η γενική γραμματέας, Αντωνία Γιαννουσά-Νταοπούλου.

Ο κος Θεοδώρου σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τα μέλη της Εθνικής για την επίσκεψη, ενώ αναφερόμενος στον ομοσπονδιακό προπονητή, Αντώνη Νικοπολίδη, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά να συναντούν εδώ στο ίδρυμά μας μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού και ευρωπαϊκού αθλητισμού, έναν θρύλο του ποδοσφαίρου, από τους πρωταγωνιστές του άθλου του 2004 και όχι μόνο. Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα για την επίσκεψη των διεθνών και εκ μέρους της διοίκησης του Ορφανοτροφείου τους ευχαριστούμε που ήρθαν εδώ».

Τον πρόεδρο ευχαρίστησε για λογαριασμό της Εθνικής ο κος Νικοπολίδης, ο οποίος σε σχετική δήλωση για την επίσκεψη, τόνισε: Ανταλλάξαμε ευχές με τα παιδιά για τις γιορτές του Πάσχα. Ήταν μια ευχάριστη συνάντηση και -παρότι τα παιδιά είναι μικρά- εντυπωσιάστηκαν που γνώρισαν ποδοσφαιριστές με το εθνόσημο στο στήθος και θέλησαν να μάθουν τα ονόματα όλων των παικτών. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι είδαμε τα παιδιά αυτά τόσο χαρούμενα».

Share it