Search

Πατέρας Κούκλατζη: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ που δίνει δύναμη στο παιδί μου»

Συγκινημένος από την πρωτοβουλία των παικτών της ΑΕΚ να αφιερώσουν, μέσω του Μιχάλη Μπακάκη, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και να στείλουν στον γιο του, Δημήτρη Κούκλατζη, μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους, εμφανίστηκε ο πατέρας του λοχία που κρατείται στην Τουρκία (μαζί με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητραιτώδη), Νίκος Κουκλατζής.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ», ο κ. Κουκλατζής είπε γι’ αυτή την κίνηση των παικτών της ΑΕΚ προς το παιδί του: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές. Η συγκεκριμένη αφιέρωση και η κίνηση με τη φανέλα είναι μια ισχυρή ψυχολογική ένεση για το παλικάρι μου. Είμαστε ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια μας. Ο γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία, για να μην πω… τρέλα, για την ΑΕΚ. Κατεβαίνει συχνά στην Αθήνα για να παρακολουθήσει αγώνες».

Αγαπημένος παίκτης του Έλληνα στρατιωτικού είναι εκείνος που έκανε την αφιέρωση, ο Μιχάλης Μπακάκης. «Την περίοδο που δεν είχε κληθεί στην Εθνική αγωνιούσε και αναρωτιόταν γιατί δεν τον καλεί παρά τις καλές του εμφανίσεις. Από τους ξένους παίκτες έχει αδυναμία στον Αραούχο», ανέφερε ο Νίκος Κούκλατζης.

Share it