Search

Επειδή το τιμόνι θέλει άρτια εκπαίδευση… Eco-kinisis Μισάκ Α. Παπαζιάν!

Διανύοντας ήδη την πέμπτη δεκαετία “ζωής” της, με τον Μισάκ Παπαζιάν να παίρνει τα “κλειδιά” της επιχείρησης απ’ τον πατέρα του που την ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80, η Σχολή Οδηγών Eco-kinisis αποτελεί συνώνυμο της συνειδητά συνεπούς άρτιας εκπαίδευσης των υποψηφίων οδηγών!

Τα τόσα χρόνια στον χώρο, συνεπάγονται εκατοντάδες ήδη καταρτισμένων θεωρητικά και πρακτικά οδηγών στους δρόμους, με την εμπειρία της Σχολής Eco-kinisis να εγγυάται άριστη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς.

Χωρίς πίεση και άγχος, με την ηρεμία και το ευχάριστο περιβάλλον να διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες στην κατάρτιση των υποψηφίων οδηγών, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο σ’ έναν μοντέρνο και ζεστό χώρο, όσο και σε πρακτικό με την εκπαίδευση να στοχεύει πέραν απ’το να μεταφέρει στον υποψήφιο οδηγό τις δεξιότητες της οδήγησης, επίσης να του εξασφαλίσει και την ομαλή μετάβαση σε πραγματικές κυκλοφοριακές συνθήκες!

 

Και αν έχετε ήδη δίπλωμα οδήγησης, αλλά δεν έχετε πιάσει το τιμόνι για τους “χ”, “ψ” λόγους, η Eco-kinisis να σας κάνει να διώξετε τους φόβους ή τις αμφιβολίες σας.

Eco-kinisis Μισάκ Α. Παπαζιάν στην οδό Σμύρνης 4-6 (ισόγειο).

Τηλέφωνο:25410 74343

E-mail: [email protected]

Share it