Search

Τρομερή γκάφα και κίνδυνος για -3 στην Δόξα Δράμας! Έξαλλος Μπύρος “Ούτε για τσομπάνηδες δεν θα τους έπαιρνα”!!!

Μία απίστευτη γκάφα έκανε η Δόξα Δράμας στον αγώνα της Κυριακής (1/4) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και εκτός από το παιχνίδι που το έχασε με 1-0, κινδυνεύει να της αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί (πέρα από το προβλεπόμενο πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ – το ματς ούτως ή άλλως το έχασαν και στο γήπεδο, καθώς προβλέπεται και ηττα στα χαρτιά).

Από το 70ο μέχρι και το 76ο λεπτό οι Δραμινοί έπαιξαν με έξι ξένους ποδοσφαιριστές αντί για πέντε που προβλέπει ο κανονισμός,  ήταν εντός του αγωνιστικού χώρου οι Στεφάνοβιτς, Όστοϊτς, Ντιμιτρόφσκι, Κάσες, Μπαϊκαρά, Τζόκιτς.

Ο Άρης δεν προτίθεται να κάνει ένσταση, αυτό είναι πολύ πιθανό όμως, να γίνει από άλλη ομάδα με έννομο συμφέρον προκειμένου να κατεβάσει τη Δόξα Δράμας από το… τρένο της διεκδίκησης της τρίτης θέσης που υπό προϋποθέσεις οδηγεί και αυτή στη Super League (αν υποβιβαστεί ομάδα από τη μεγάλη κατηγορία λόγω μη αδειοδότησης).

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, αναφέρθηκε στην γκάφα που έγινε στο ματς με τον Άρη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη γιατί «πόνταρα σε κουτσά άλογα«.

Πιο αναλυτικά ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας τόνισε:

«Ήρθε ο γενικός αρχηγός, ο κ. Κασδοβασίλης και λέει «αναλαμβάνω την ευθύνη». Ποια ευθύνη αναλαμβάνεις απέναντι σε χιλιάδες κόσμο που ήλπιζε στην τρίτη θέση; Πληρώνεις κάτι; Χάνεις κάτι; «Δεν φταίω μόνο εγώ», λέει. Ναι, φταίει και η γειτόνισσα. Αυτός είναι που δίνει τις αλλαγές, δεν φταίει μόνος αυτός λέει. Υπεύθυνοι ανεύθυνοι όλοι τους. Μόνο για να βολευτούν και να παρουσιάζονται καλά στο φακό είναι» τόνισε χαρακτηριστικά στο Metropolis και συνέχισε στο ίδιο μήκος.

«Αν έχεις ανθρώπους μόνο για να παρουσιάζονται καλοί στον φακό και για να φτιάχνουν το μαλλί τους αυτά τραβάς. Ένας από τους λόγους που θα φύγω από το ποδόσφαιρο είναι και αυτός. Με ξένα χέρια μόνο φίδια είναι να πιάνεις. Αν οι άνθρωποι που έχεις είναι αυτού του επιπέδου γίνονται αυτά τα πράγματα. Στενοχωρέθηκα λίγο, αλλά καλύτερα. Πού πας με τέτοιους ανθρώπους; Στο βουνό στην εργασία έχουμε νερά και μερικές φορές έρχονται και μας ενοχλούν. Ούτε για τσομπάνηδες δεν θα τους έπαιρνα στη δουλειά που κάνω εγώ για να διώχνουν τα ζώα από το νερό».

Το αφεντικό της Δόξας εμφανίστηκε απογοητευμένος. «Τίποτα δεν είπε ο Κασδοβασίλης. Κανένας. Δύο μήνες έμειναν. Τελειώνω. Είμαι πολύ απογοητευμένος διότι δεν υπάρχει διοικητική υποδομή στην Ελλάδα. Ο καλύτερος σκοτώνει τη μάνα του».

Τέλος ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της Δόξας. ««Είμαι υπέρ του χαμόγελου, των επενδύσεων, του ρίσκου, όμως, πρέπει να υπάρχουν οι άνθρωποι. Εδώ όπως βλέπετε μου φταίνε πολλοί άνθρωποι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι. Θα ξυπνούσατε κάθε μέρα στις 3 το πρωί να φορέσετε μια γαλότσα και επί 30 μέρες το μήνα να βρίσκετε πέντε χιλιάδες ευρώ για να διοικήσουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι; Αναλαμβάνω την ευθύνη 100% και ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους, γιατί πόνταρα σε κουτσά άλογα».

Share it