Search

Σπουδαίο διπλό επί του Δ.Σ. Βέροιας για τον Δ.Σ. Ροδόπης/Δράμας που παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Συνεχίζεται την εξαιρετική της πορεία στο 34ο πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων η ομάδα του Δ.Σ. Ροδόπης/Δράμας, που πανηγύρισε σήμερα άλλη μια μεγάλη επιτυχία!

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης και την νίκη προ δύο εβδομάδων επί της Καβάλας, η ομάδα της Ροδόπης/Δράμας έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Ταγαροχωρίου, επικρατώντας με 0-1 του Δ.Σ.Βέροιας.

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις ο Δ.Σ. Ροδόπης/Δράμας ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να πετύχει το γκολ που του χάρισε αυτό το πολύτιμο διπλό, από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 4′ με τον Ουρούμη, μετά από βολέ-ασίστ του γκολκίπερ Πουλακίδα. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Ίτσα και τον Γεωργιάδη, αλλά επίσης και ότι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους μέχρι τέλους, παρ’όλο που αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κρεβούρη στο 60′.

Η ομάδα της Ροδόπης/Δράμας φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με την ομάδα της Ξάνθης στους 7 βαθμούς, με τους Ροδοπίτες όμως να έχουν παιχνίδι λιγότερο, αφού έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους.

Η σύνθεση του Δ.Σ.Ροδόπης/Δράμας: Πουλακίδας, Δαλματζής, Οικονόμου, Βόλτσης, Ντάσιος, τσορπίδης (Ίτσας), Γεωργιάδης, Κρεβούρης, Χατζηκυριακίδης, Ουρούμης, Καρά Χουσεΐν.

*Φώτο αρχείου

Share it